Dagens spilforslag: Zenit slår Ural med mindst to mål

Kamp: Zenit Skt Petersborg-Ural

Spilforslag: Zenit vinder kampen med mindst to mål

Odds: 1,83

Spilstop: 14. marts kl. 14.30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

En kamp mellem nummer et og otte i den russiske Premier League. Zenit er ligaens suveræne førehold, men Ural kæmper for at holde sig fri af nedrykningspladerne. Det er dog næppe i denne kamp, at Ural har de store forhåbninger om, at der skal tre point på kontoen. Vi tror, at Zenit kommer til at vinde ganske komfortabelt.

Derfor vinder Zenit med mindst to mål

Vi har med to på hver deres måde lidt anormale hold at gøre i denne kamp. Den russiske liga er kendt for, at mange holdene er utroligt gode defensivt. Her Ural dog en af undtagelserne. Holdet fra Jekaterinburg har nemlig lukket 34 mål ind på 21 kampe. Det er et svimlende hæjt tal i den russiske ligae og højest af alle. I deres seneste kamp tabte de med 2-0 til FC Sochi 2018, som er et af ligaens bundhold. I den anden ende af skalaen finder vi Zenit, som blot har lukket ni mål ind, hvilket er suverænt færrest af alle hold i den russiske Premier League.

Ligaens tre tophold har alle scoret over 36 mål, hvilket er langt mere end resten af ligaen. Zenit har scoret hele 37 mål. Til sammenligning har Ural scoret 25 mål. Artem Dzyuba, som har været den helt store offensive profil hos Zenit. Den 31-årige angriber har i denne sæson scoret 11 mål. Dette gør ham til delt topscorer med FC Rostovs Eldor Shomurodov. Sardar Azmoun er også en farlig herre med syv mål indtil videre i denne sæson.

I de to holds kamp i Jekaterinburg vandt Zenit med 3-1.  Zenit har hele ni gange i denne sæson vundet deres kampe med to mål eller mere. Så de bør have gode chancer for at udbygge den statistik mod et defensivt svagt Ural-mandskab.

Kampen streames som alle andre kampe i den Russiske Premier League live på Ligaens officielle YouTube-kanal.

Dagens spilforslag lyder hermed: Zenit St Petersborg slår Ural med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.