Dagens spilforslag – Vigtig sejr til Zaragoza

Kamp: Real Zaragoza – FC Cartagena

Spilforslag: Real Zaragoza vinder kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 1. april kl. 21:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Real Zaragoza har ligget i den næstbedste spanske række siden nedrykningen fra La Liga tilbage i 2013. Inden da havde de de ikke tilbragt mere end en sæson i træk i næstbedste række siden 1950’erne. Det er med andre ord en klub, som længe var mere eller mindre fast inventar i La Liga.

Nu er Aragon-klubben dog i fare for at rykke ned i den tredjebedste række for første gang siden 1949. De har nemlig blot tre point ned til stregen med 11 kampe igen.

Nu gælder det en hjemmekamp mod oprykkerne FC Cartagena, som inden denne runde ligger næstsidst. Det er altså en kamp, hvor Zaragoza skal have tre point på kontoen for at få lagt afstand til stregen. Vi regner da også med, at det lykkes dem.

 

Derfor vinder Real Zaragoza kampen

Real Zaragozas maj måned bød på syv point fra fire kampe. Man lagde ud med at slå CD Tenerife med 1-0 på hjemmebane på mål af Alex Alegría. Derefter fulgte et 3-2-nederlag ude til Rayo Vallecano.

I marts’ tredje kamp sikrede Mathieu Peybernes en 1-0-sejr mod CD Mirandés trods et brændt straffe af Algería. Herefter spillede man 1-1 ude  UD Logronés.

Det vil med andre ord sige, at Zaragoza i marts hentede seks af seks mulige point på hjemmebane mod hold fra den bedste halvdel af ligaen, mens det blev til et af seks på udebane.

Nu gælder det så endnu en kamp hjemme på La Romareda i Zaragoza – denne gang mod FC Cartagena. Cartagena fik blot to point i deres fire kampe, og de tabte begge deres udekampe. Det seneste af disse nederlag kom mod Albacete, som på daværende tidspunkt lå sidst i ligaen.

Vi regner med, at Zaragoza fortsætter deres gode stime med sejre på hjemmebane mod kriseramte FC Cartagena.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Real Zaragoza slår FC Cartagena. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.