Dagens spilforslag og odds: Xhaka ser gult på Stamford Bridge

Spilforslag hver dag

Kamp: Chelsea – Arsenal
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 3,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Xhaka får kort hos Danske Spil

 

I aften klokken 18:30 skal der spilles London-derby på Stamford Bridge, når Chelsea tager imod Arsenal. The Blues startede sæsonen ud med stil. De bankede nemlig danskerklubben Huddersfield med 0-3 på udebane. The Gunners kom derimod skidt fra land. De blev således kørt rundt i manegen hjemme på Emirates og endte med at tabe 0-2 til de engelske mestre fra Manchester City. I starten af anden halvleg modtog Granit Xhaka et gult kort. Det kunne han også godt få i dette opgør. Den schweiziske sekser er således lidt af en løs kanon.

 

To kampe i træk med kort

I sine sidste to betydende kampe har Granit Xhaka været i dommerens sorte bog. I 1/8-finalen ved VM mod Sverige begik han et groft frispark på midten af banen, da han var frustreret over resultatet, og det var cirka samme scenarie, som udspillede sig mod Man City i søndags. Schweizeren er nem at få op i det røde felt, da han har balkanblod i årene, og hans kort plejer som regel at komme, når Arsenal møder de øvrige storhold eller ikke spiller særlig godt. Generelt er han involveret i rigtig mange nærkampe, dueller og tacklinger, og derudover holder han sig aldrig tilbage. Læg dertil at han elsker at brokke sig til dommeren, og der begynder at tegne sig af billede af, hvorfor han har modtaget rigtig mange advarsler i sin karriere.

Det ville undre os rigtig meget, hvis han ikke på et eller andet tidspunkt i løbet af de 90 minutter kommer i kambolage med manden i sort. Om det er for brok eller en hasarderet tackling vil tiden vise, men efter vores bedste overbevisning, så kommer han helt sikkert til at have en snak eller to med dommeren.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får et kort i kampen til odds 3,00 hos Danske Spil.

 

Odds på Xhaka får kort hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund