Dagens spilforslag og odds: Xhaka ser gult på St. James’ Park

Spilforslag hver dag

Kamp: Newcastle United – Arsenal
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 3,20
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Xhaka får kort hos Unibet

 

Newcastle United har haft en vanskelig sæsonstart, da de blot har fået skrabet et enkelt point sammen i fire kampe. De har til gengæld også mødt henholdsvis Tottenham Hotspur, Cardiff City, Chelsea og Manchester City. Nu kommer Arsenal så på besøg. Selvom det ikke lige frem bliver nogen nem opgave, så har vi faktisk fidus til, at de godt kunne gå hen og levere en overraskelse. En ting vi føler os meget overbeviste om er, at Granit Xhaka kommer til at blive frustreret i løbet af kampen og få et gult kort.

 

Tre gule i fire forsøg

Arsenals schweiziske sekser har altid været lidt af en kortkonge. I denne sæson har han dog taget sin titel til det næste niveau. Han har således allerede raget tre advarsler til sig i fire opgør, og det virker ikke til, at han har tænkt sig at holde tilbage. Mod Island i landskampspausen fik han nemlig også en ostemad efter 82 minutter. De var endda foran med hele 6-0 på det tidspunkt. Selvom han som regel trækker dumme gule kort, når det går dårligt for hans hold, så kan han altså også få dem på trods af det går godt.

Vi forventer et tæt opgør mellem Newcastle og Arsenal. Hvis vi får ret i den antagelse, så kommer Xhaka helt sikkert til at være involveret i tonsvis af dueller. På et eller andet tidspunkt i løbet af de 90 minutter, laver han med stor sandsynlighed en hovedløs tackling og/eller brokker sig for meget til dommeren. Da man skal have fem advarsler for at komme i karantæne, så er der altså heller ingen fare for, at han må sidde over, hvis han kommer i dommerens sorte bog.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får et kort i kampen til odds 3,20 hos Unibet.

 

Odds på Xhaka får kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund