Dagens spilforslag og odds: Klopps tropper kommer tilbage på sejrssporet

Spilforslag hver dag

Kamp: Wolverhampton Wanderers – Liverpool
Spilforslag: 2
Odds: 2,30
Units: 5/5
Bookmaker: bet365

 

Odds på Liverpool-sejr hos bet365

 

FA Cuppens tredje har allerede budt på en masse gode opgør, og det kunne sagtens blive rigtig underholdende, når Wolverhampton Wanderers byder Liverpool op til dans på Molineux Stadium i aften klokken 20:45. Umiddelbart har vi meget svært ved at se værterne skabe en gedigen overraskelse. Gæsterne bliver således nødt til at komme tilbage på sejrssporet efter 2-1-nederlaget til de engelske mestre fra Manchester City i torsdags. Selvom Jürgen Klopp nok sparer en hel del spillere, så burde der stadig være nok kvalitet og talent i truppen til at snuppe sejren og avancere til fjerde runde.

 

The Reds skal tilbage på sejrssporet

Wolves fik en fantastisk flot 1-3-sejr på Wembley over Tottenham Hotspur den 29. december, men de kom lynhurtigt ned på jorden igen. Fire dage senere måtte de nemlig se sig slået med 0-2 på eget græs af Crystal Palace. Jordan Ayew og Luka Milivojević stod for scoringerne.  Nu får de så besøg af Premier Leagues førerhold. Der er ikke den store tvivl om, at det bestemt ikke bliver nogen nem opgave at levere en pokalsensation og sende dem ud i mørket.

The Reds løb ind i deres første liganederlag hele sæsonen på Etihad, hvor de tabte med 2-1 på scoringer af Sergio Agüero og Leroy Sané. Derfor er det ekstremt vigtigt, at de kommer tilbage på sejrssporet med det samme. De kan simpelthen ikke miste mere momentum. Uanset om Jürgen Klopp vælger at spare sine store stjerner eller ej, skal der simpelthen en sejr på bordet i aften. Sidst de to mandskaber mødtes på Molineux Stadium var den 21. december. Her sørgerede scoringer fra Mohamed Salah og Virgil van Dijk for en udesejr på 0-2 i en lidt uskøn affære. Det kunne godt blive mere af samme skuffe i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Liverpool vinder kampen hos bet365. Det giver i skrivende stund pengene 2,30 gange igen.

 

Odds på Liverpool-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.