Kamp: Wolverhampton-Olympiakos

Spilforslag: Wolverhampton vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 6. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hvis Wolverhampton skal spille europæisk fodbold til næste sæson, er deres eneste håb at vinde Europa League. For at nå det mål skal de forbi Olympiakos i det andet møde mellem holdene i turnerinens ottendedelsfinaler. Første kamp i Grækenland endte 1-1, så Wolves har et fornuftigt udgangspunkt. Læs hvorfor vi tror, at englænderne vinder denne kamp.

 

Derfor vinder Wolverhampton

Arsenals sejr i FA Cuppen betyder, at sjettepladsen i Premier Leauge ikke får en plads i Europa League. Wolves kan dog stadig nå at kvalificere sig til europæisk fodbold med en sejr i Europa Leauge, som giver en plads i Champions Leauge.

Det var nederlaget i sæsonens sidste Premier League-kamp til Chelsea, som endte med at koste for Wolves. Inden da havde man ellers gjort det udemærket med syv point fra sine tre kampe mod Everton, Burnley og Crystal Palace. I kampen mod Chelsea var det to mål sidst i anden halvleg af Mason Mount og Olivier Giroud, som sænkede Wolves’ drømme om femtepladsen.

Olympiakos var helt suveræne i den græske liga, hvor man ikke tabte en eneste af sine 26 kampe. Det forholder sig dog anderledes i Europa. I Champions Leagues gruppespil blev det blot til en sejr for grækerne. Her mødte man Bayern München, Tottenham og Røde Stjerne Beograd.

Den græske liga skuttede efter 26 kampe den 1. marts. Wolves har derimod spillet kampe i Premier League siden midten af juni, hvilket bør være en fordel for dem. Wolves store profiler er som bekendt i offensiven, hvor man har folk som Raúl Jiménez, Adama Traoré og Diogo Jota. Wolves’ offensive kvaliteter kombineret med deres formodede bedre kampform bør sikre dem avancement til kvartfinalerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton vinder kampen mod Olympiakos. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette resultat.