Dagens spilforslag og odds: Wolves løber ind i endnu et nederlag

Spilforslag hver dag

Kamp: Wolverhampton Wanderers – Chelsea
Spilforslag: 2
Odds: 1,82
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Chelsea-sejr hos NordicBet

 

Efter at have vundet EFL Championship i sidste sæson så har Wolverhampton Wanderers haft en svær start på tilværelsen i Premier League. Særligt det sidste stykke tid har de haft store problemer, da det ikke er blevet til en sejr siden den 6. oktober. Her formåede de at vinde med 0-1 på Selhurst Park over Crystal Palace. Siden da er det blevet til fem nederlag og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 4-11. Efter vores bedste overbevisning så kunne nedturen sagtens fortsætte i aften, når Chelsea slår et smut forbi Molineux Stadium.

 

Gassen er gået af Wolves-ballonen

Wolves startede sæsonen ud på flot vis ved at spille uafgjort med både Everton og Manchester City, mens de også slog både West Ham og Burnley. Siden da har der dog været lidt for langt mellem snapsene, hvilket også er hovedårsagen til, at de er faldet helt ned på en øjeblikkelig 12. plads. Deres klart største problem er de manglende mål, da det kun er blevet til 13 scoringer indtil videre. Det er rent faktisk kun Huddersfield (9), Crystal Palace (10) Newcastle (11) og Southampton (12), som har fået netmaskerne til at blafre færre gange.

The Blues fik godt nok en øretæve mod Tottenham Hotspur den 24. november, men de kom hurtigt tilbage på sejrssporet mod både PAOK og Fulham, der blev slået med henholdvis 4-0 og 2-0. Særligt Eden Hazard ser ud til at være i topform efter sin skade. Den belgiske stjerne lavede i hvert fald en rigtig flot assist mod Fulham, og han kunne godt blive enten kampafgørende eller udslagsgivende i aften. Derudover så skal man heller ikke glemme, at Pedro og Álvaro Morata har været i fin form foran kassen. Begge spanierne har noteret sig for fem fuldtræffere i Premier League indtil videre.

Derfor anbefaler vi at spille på, Chelsea vinder kampen til odds 1,82 hos NordicBet.

 

Odds på Chelsea-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund