Dagens spilforslag – Wolves får ram på Gunners

Kamp: Wolverhampton-Arsenal

Spilforslag: Wolverhampton vinder kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 4. juli kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Wolves nærmer sig en Champions League-plads. Deres sejr i lokalopgøret mod Aston Villa betyder, at de er blot to point fra Chelsea på fjerdepladsen. Nu gælder det en vigtig kamp mod Arsenal, som er seks point efter Wolves. The Gunners er dog svære at blive klog på. De har meget svært ved at få skruet en god sejrsstime sammen. De skal meget gerne have en sejr mod Wolves, hvis håbet om Champions League skal holdes i live. Vi regner dog med, at Wolves trækker det længste strå i dette opgør.

 

Derfor vinder Wolves

Wolverhampton har spillet en del tætte kampe i denne sæson, hvilket deres målscorer på 45-34 bevidner om. I starten af sæsonen resulterede det i vanvittigt mange uafgjorte kampe. Wolves har spillet hele 13 kampe uafgjort – værd at bemærke er, at 7 af disse faldt indenfor de første 11 spillerunder. Det er med andre ord lykkes dem at vinde mere.

Især efter genstarten er det gået godt. Her har Wolves vundet alle deres tre kampe mod bundholdene West Ham, Bournemouth og senest altså Aston Villa. Den smalede målscorer lød på 4-0, så Wolves er med andre ord gode til at lukke af.

Kampen mod Wolverhampton bliver startskuddet på en stribe yderst svære kampe for Arsenal. Efter kampen mod Wolves møder de Leicester, Tottenham og Liverpool i ligaen, inden den står på Manchester City i FA Cuppens semifinaler.

Arsenal har modsat Wolves endnu ikke formået at vinde tre Premier League-kampe i træk. Efter genstarten lagde de ud med at tabe til Manchester City og Brighton, hvorefter det blev til sejre mod Southampton og Norwich.

De kommer dog til at få det svært mod et Wolves-hold, som har en fremragende offensiv bestående af spillere som Raul Jimenez, Adama Traoré, Diogo Jota og Pedro Neto. Vi regner med, at Wolves angrebet samt deres defensive styrke bliver for meget for Arsenal.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhamton vinder kampen mod Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette resultat.