Dagens spilforslag – Tæt Champions Leauge-finale hos kvinderne

Kamp: Wolfsburg – Lyon

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 30. august kl. 20:00

Bookmaker: Unibet

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Så det blevet tid til finalen i kvindernes Champions League-turnerinng. Her står Wolfsburg med danske Pernille Harder over for det franske storhold Lyon. Lyon har domineret europæisk kvindefold i mere end et årti og bliver helt sikker en hård nød at knække for Wolfsburg. Wolfsburg skal først og fremmest sætte deres lid til Pernille Harder, som er holdets topscorer og blandt de bedste i verden.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Pernille Harder er som nævnt tyskernes helt store profil. Den 27-årige dansker har scoret ni mål i dette års Champions League. Det er et mindre end Arsenals Vivianne Miedema, hvis hold dog er ude og samme antal som Lyons norske stjerne Ada Hegerberg, som ventes at misse finalen på grund af en skade. Dermed kan Harder sikre sig topscorertitlen med en god finale.

Harder og Wolfsburg indlete jagten på Champions League-trofæet i turneringens 16.-delsfinaler, hvor de bedste hold kommer ind. Her scorede danskeren fire af Wolfsburgs i alt 15 mål over to kampe mod Mitrovica fra Kosovo. I næste runde scorede Hun et af Wolfsburg i alt syv mål mod hollandske Twente.

I kvartfinalerne var Harder igen i hopla, da hun scorede hele fire mål i en 9-1-sejr mod skotske Glasgow City. Her var tale om to mål i hver halvleg. Hun havde en lidt mere rolig semfinale, hvor Wolfsburg havde svært ved helt at få tingene til at fungere mod Barcelona, som de dog i sidste ende fik slået med 1-0.

Lyon har som nævnt mistet Hegerberg, men det betyder skam på ingen vis, at de ikke bliver livsfarlige. Det franske storhold har nemlig flere andre spillere, som kan byde ind med mål. En af disse er forsvarsspilleren Wendie Renard, som med sine 187 centimeter er livsfarlig på dødbolde. Kantspilleren Amel Majri er en anden spiller, som der skal holdes øje med.

Med så mange offensive kvaliteter på banen mener vi, at der bør være gode chancer for, at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Pernille Harder scorer i Champions League-finalen mod Lyon. Hos Unibet får man odds 1,86 på dette væddemål.