Kamp: Wigan Athletic – Shrewsbury Town

Spilforslag: Wigan Athletic vinder kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 10. november kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til tredje runde og sidste runde af gruppespillet i EFL Trophy. Her skal Wigan bruge en sejr over Shrewsbury, hvis de skal videre til næste runde.

Wigan ligger sidst i gruppen, men de er blot to point efter Shrewsbury, som ligger på andenpladsen. Det er netop andenpladsen, som giver adgang til næste runde. Samtidig skal man dog håbe, at Wolverhamptons ungdomshold ikke slår Crewe.

 

Derfor vinder Wigan kampen

Wigan har måske ikke fået den bedste start i EFL Trophy. De har dog været stærke i League One. Her fører de nemlig ligaen med 34 point fra de første 16 kampe.

Wigan har vundet deres sidste tre kampe i ligaen mod AFC Wimbledon, Burton United og senest Fleetwood Town. I EFL Trophy er det dog blot blevet til ét point fra nederlaget til Wolves efter straffesparkskonkurrence og nederlaget til Crewe.

Det skal dog pointeres, at Wigan indtil nu ikke har prioriteret disse kampe, da man har fokuseret på ligaen. Her Shrewsbury dog i samme position.

De ligger nemlig i bunden af League One med blot 15 point fra de første 16 kampe. De fik en skidt start på sæsonen med fire nederlag på stribe.

Dermed er der ingen af holdene, som har mere grund til at prioritere denne kamp end det andet. Wigan ved, at de med en sejr kan spille sig videre, og de er som nævnt på papiret også et bedre hold end Shrewsbury.

Sidst disse hold mødtes var tilbage i april, hvor Wigan endte med at løbe med en 2-1-sejr i Shrewsbury. Her scorede Will Keane og Callum Lang for Wigan. Vi regner med endnu en sejr til hjemmeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wigan Athletic vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.