Kamp: West Ham-Watford

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,76

Spilstop: 17. juli kl. 21.00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Det bliver nærmest forbudt for børn, når Watford gæster West Ham i 36. spillerunde af Premier Leauge. Begge hold har tre point ned til stregen, så denne kamp er særdeles vigtig. Begge hold har været i ganske god form frem mod kampen, og vi regner da også med at, de begge kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Efter en stime med fem kampe i streg uden sejre, har Watford nu vundet deres seneste to kampe. West Ham har fået syv af 12 mulige point i deres seneste fire kampe. Det har været med til at give dem et tiltrængt pusterum i nedrykningskampen.

I Watfords 2-1-sejr mod Norwich var det Craig Dawson og Danny Welbeck, som sikrede de livsvigtige tre point. For Welbecks vedkommende var der tale om hans første Premier League-scoring i næsten to år. I deres efterfølgende kamp mod Newcastle sikrede to scoringer på staffespark en 2-1-sejr mod Newcastle. Begge disse blev sat ind af anfører Troy Deeney. Watfords angreb bør med andre ord komme til denne kamp med selvtilliden i orden.

Det samme må kunne siges om West Ham. De fik rest sig efter et skuffende 1-0-nederlag til Burnley med en 4-0-sejr mod Norwich. Her Michail Antonio helt ustyrlig, da han scorede alle fire mål. Antonio  har scoret seks af West Ham seneste otte Premier League-mål og er med andre ord brandvarm.

I de sidste to runder har West Ham Manchester United og Aston Villa, mens Watford skal møde Manchester City og Arsenal. Derfor kan man fristes til at sige, at Watford skal bruge en sejr, mens uafgjort ikke ville være nogen katastrofe for West Ham. Det er dog sikkert, at hvis et af holdene kommer bagud, skal de jagte en føring med alt, hvad de har. Vi tror derfor på en underholdende kamp, hvor begge hold får bolden i nettet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Både West Ham og Watford scorer i kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette resultat.