Kamp: West Ham United – Viborg FF

Spilforslag: West Ham United scorer i begge halvlege

Odds: 1,72

Spilstop: 18. august kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Viborg er blot to kampe fra gruppespillet i Conference League. De to kampe er dog mod Premier League-holdet West Ham. Nu gælder det første opgør, som spilles på London Stadium.

Det bliver selvsagt en svær opgave for Viborg, som tilmed må undvære et par profiler. Viborg har haft en god sæsonstart, men det bør blive en noget nær umulig opgave mod the Hammers.

Vi regner da også med, at West Ham trods en skidt sæsonstart leverer en overbevisende indsats hjemme i London. Vi siger dermed, at de ender med at få scoret i begge kampens halvlege.

 

Derfor scorer West Ham i begge halvlege

Viborg har som nævnt fået en fin start i Superligaen med tre sejre fra fem kampe. De er alle tre kommet hjemme i Viborg, mens udekampene mod AGF og FC Nordsjælland begge er blevet tabt med henholdsvis 1-3 og 0-1.

Viborg har formået at holde buret rent i én af de fire fem kampe. Det bliver dog helt anderledes modstand, som man møder i form af West Ham.

Nu møder man West Ham, som har skuffet i deres to første Premier League-kampe. Her har man tabt med hæderlige 0-2 til Manchester City og 0-1 til oprykkerne Nottingham Forest.

Det kan meget vel tænkes, at David Moyes ryster posen til denne kamp. Det kan betyde spilletid til folk som Manuel Lanzini, Maxwel Cornet og Gianluca Scamacca. Det er dog alle klassespillere.

Samtidig har Viborg det problem, at to af deres spillere ikke kan rejse ind i England. Det gælder de afrikanske profiler Ibrahim Said og Alassana Jatta, som ikke kan nå at søge om visum til indrejse.

Det er naturligvis en bet for Viborg, at man må undvære dem til en i forvejen svær kamp. Vi regner da også med, at West Ham kører en overbevisende sejr hjem mod jyderne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: West Ham United scorer i begge halvlege. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.