Kamp: Werder Bremen – FC Augsburg

Spilforslag: Werder Bremen vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 9. september kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Oprykkerne Werder Bremen har fået en glimrende start på Bundesligaen 2022/23. De har nemlig i deres første fem kampe skrabet otte point sammen, hvilket må siges at være en godkendt høst.

Der er gode muligheder for, at der kommer flere point på kontoen, når bundholdet FC Augsburg kommer forbi Weserstadion.

Vi regner da også med, at kampen ender med sæsonens første hjemmesejr til Werder Bremen.

 

Derfor vinder Werder Bremen kampen

Werder Bremens sæsonstart har som nævnt kastet otte point af sig – det vil sige to sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag. Sejrene er begge kommer på udebane mod henholdsvis Bochum og Dortmund.

Sejren mod Dortmund kom efter et vanvittigt comeback. Frem til det 89. minut var man nemlig nede med 0-2. En reducering fra engelske Lee Buchanan fik dog sat gang i Werder. I overtiden sikrede scoringer af Niklas Schmidt og Oliver Burke en flot 3-2-sejr.

Generelt har Werders kampe været ganske målrige. Det gælder både deres uafgjorte, som begge endte 2-2, samt 3-4-nederlaget til Frankfurt.

Senest blev det til en 2-0-sejr ude mod Bochum i en kamp, hvor danske Jens Stage kom ind fra bænken. Her scorede Niclas Füllkrug begge Werders mål.

Nu gælder det så denne hjemmekamp mod Augsburg. Werder har som nævnt endnu ikke vundet på hjemmebane, så det er på høje tid.

Augsburg er da heller ikke ligefrem nogen skræmmende modstander. Bayern-holdet har tre point på kontoen og har tabt deres sidste tre ligakampe på stribe. Senest tabte man med 0-2 til Hertha Berlin, som ellers også lå og rodede rundt nede i bunden.

Vi siger, at den sprudlende Werder-offensiv anført af Füllkrug bliver for stor en mundfuld for Augsburg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Werder Bremen vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,62 på dette.