Kamp: West Bromwich Albion – Blackburn Rovers

Spilforslag: West Bromwich Albion vinder kampen

Odds: 1,84

Spilstop: 14. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til en spændende aften, når Blackburn Rovers gæster West Bromwich Albion i the Championship. Det er nemlig et møde mellem to hold, som er på jagt efter oprykning.

Fælles for holdene er dog, at de begge har lidt et formdyk de sidste par kampe. West Brom lignede længe et godt bud på en direkte oprykker, men det har man over de sidste par måneder sat over styr.

Det endte med at koste manager Valerien Ismael jobbet. Nu er Steve Bruce ny man i trænersædet. Vi tror, at han får en sejr i sin første kamp hjemme på the Hawthorns.

 

Derfor vinder West Bromwich Albion kampen

West Bromwich kom flyvende fra start i denne sæson. Man var således ubesejrede i første ti kampe og lignede længe et godt bud på en direkte oprykker.

Ser man dog på deres seneste otte kampe, så har de faktisk blot vundet én af disse, hvilket selvsagt ikke er acceptabelt. Her er det foruden sejren over bundholdet Peterborough blevet til to uafgjorte og hele fem nederlag.

Seneste tabte man med 2-0 mod et formstærke Sheffield United-mandskab, som også er begyndt at byde sig til i forhold til kampen om playoff-pladserne.

Det er dog værd at nævne, at det var Steve Bruces første kamp ved roret. Det er dermed vitalt for ham, at denne kamp mod Blackburn bliver en succes.

Det er bør der også være gode muligheder for. Blackburn er nemlig efter en imponerende periode også i en nedadgående formkurve. En af forklaringerne er, at holdets suveræne topscorer Ben Brereton Díaz ikke har scoret i sine seneste seks kampe.

Hvis WBA kan lykkes med at holde ham fra fadet igen, så bør de selv have gode muligheder for at give Steve Bruce en god debut på den nye hjemmebane.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: West Bromwich Albion vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,84 på dette.