Kamp: West Bromwich Albion – Birmingham City

Spilforslag: West Bromwich Albion vinder kampen

Odds: 1,61

Spilstop: 15. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

West Bromwich led i sidste spillerunde sæsonens første nederlag i the Championship. Det medførte også,at man måtte vinke farvel til den førsteplads, som man ellers havde erobret runden forinden.

West Bromwich anser Wolverhampton og Aston Villa for at være deres store rivaler, mens Birmingham også har en voldsom rivalisering med Villa. Da begge klubbers primære rivaler spiller i Premier League skal der dog nok blive knald på i dette lokalopgør på the Hawthorns.

Birmingham er efter en overraskende god start er gået mere eller mindre i stå. De har således blot hentet ét point i deres sidste fem kampe.

Det er med andre ord på papiret en god modstander for West Brom, som naturligvis gerne skal hurtigst muligt op på hesten igen. Vi regner da også med, at dette opgør ender med tre point til hjemmeholdet.

 

Derfor vinder West Brom kampen

Som nævnt måtte West Bromwich i seneste spillerunde indkassere sæsonens første nederlag. Det skete, da man led et 1-0-nederlag i Stoke i en kamp, hvor Nick Powell scorede kampens eneste mål.

Man gik ellers ind til den kamp med en 4-0-sejr ude mod Cardiff i bagagen. West Bromwich har med deres 20 scorede mål og ni lukket ind ligaens bedste målscore efter de første 11 spillerunder.

Deres store styrke har været, at de har været gode til at fordele målene på forskellige spillere. Topscorer Karlan Grant har scoret fire mål, mens Alex Mowatt, Matt Philips og Callum Robinson alle har scoret tre mål.

Netop Robinson er særdeles formstærk. Den irske landsholdsspillere scorede i den seneste landskampspause fem mål i Irlands to kampe mod Aserbajdsjan og Qatar.

Birmingham hentede 11 point i deres første seks kampe, hvilket bragte dem op omkring playoff-pladserne. Siden da er det dog som nævnt blot blevet til et enkelt point. I den periode har man mødt topholdet Fulham. Man har dog også smidt point mod Peterborough, Preston North End, QPR og bundholdet Nottingham Forest.

Samtidig har man i denne periode lukket hele 12 mål ind. Derfor regner vi da også med, at de får en svær aften mod en stærke West Bromwich offensiv anført af den formstærke tidligere Villa-mand Callum Robinson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: West Bromwich Albion vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.