Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Walter Ferretti-Managua FC

Kamp: Walter Ferretti-Managua FC

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,90

Spilstop: 27. april kl. 03:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Walter Ferretti var tidligere på ugen ude i en play-off kamp mod Municipal Jalapa om en plads i semifinalerne af slutspullet i den nicaraguanske forårsliga – Clausura. Det klarede de med bravur, og nu gælder det så to kampe mod Managua FC, som sluttede som nummer et i grundspillet. Vi tror, at opgøret på Walter Ferrettis bane ender med mål til begge hold, da ingen af disse er mange for at komme frem på banen. Det er nemlig et opgør mellem ligaens to mest scorende hold.

 

Derfor scorer begge hold

De fleste hold i Nicaragua har det svært. når de skal spille på udebane. Her er Walter Ferretti ingen undtagelse. De hentede 19 af deres 30 point på hjemmebane, hvilket gjorde dem til ligaen tjredebedste hold på hjemmebane. De har skam heller ikke dårlige på udebane, men det er klart hjemme på Estadio National de Fútbol, at de er stærkest. Deres store force er som nævnt, at de er meget flittige, når et kommer til at lave mål. Man har først og fremmest mexikanske Fernando Villalpando, som lavede 10 mål i grundspillets 18 kampe, hvilket gjorde ham til topscorer.

Derudover har Walter Ferretti også Leandro Figueroa og Dshon Forbes, som hver har lavet seks mål. Alt i alt nåede man at lave 31 mål på 18 kampe i grundspillet. Play-off kampen hjemme mod Municipal Jalapa blev også en målfest med en imponerende 5-1-sejr til Walter Ferretti. I deres seneste 15 ligakampe har de kun måtte gå fra bane én gang uden at score.

FC Managua vandt slutspillet ret så suverænt med 42, hvilket var hele syv mere end de nærmeste forfølgere. Det lykkedes dem som nævnt også at få lavet en del mål. Hele 33 mål blev det til for Managua FC. Målmageren hos Managua FC er spanske Pablo Gállego med otte mål. Herefter kommer Christiano og Carlos Félix med seks og fem mål. I Managuas seneste 20 udekampe i ligaen er det lykkes at score i de 17 af disse. De bør derfor have gode forudsætninger for at score mod Walter Ferretti, der som nævnt også selv ved, hvor målet står.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.