Dagens spilforslag – Tjekkisk sejr i Wales

Kamp: Wales – Tjekkiet

Spilforslag: Tjekkiet vinder kampen

Odds: 2,55

Spilstop: 30. marts kl. 20:45

Bookmaker: Unibet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Tjekkiet har fået en fremragende start på VM-kvalifikationen. Deres to første kampe mod Estland og Belgien har budt på fire point. Dermed kan de med en sejr ude mod Wales for alvor begynde at drømme om VM-deltagelse.

Dette er blot Wales’ anden kamp. Den første endte med et nederlag til Belgien, og gælder det altså et tjekkisk hold, som er særdeles svære at spille imod. Vi regner med, at det bliver tjekkerne, som løber med sejren, når det går løs i Cardiff.

 

Derfor vinder Tjekkiet

Tjekkerne fik en stærk start på VM-kvalifikationen, da de bankede Estland med hele 6-2. Her var anfører Tomas Soucek den helt store oplevelse. West Ham-spilleren scorede nemlig et hattrick mod Estland. Bayer Leverkusens Patrik Schick leverede også varen med en scoring og to assists. De resterende to mål blev scoret af Antonin Barak og Jakub Jankto.

Tjekkerne leverede derefter endnu en stærk præstation mod gruppens stærkeste hold – Belgien. Her kom tjekkerne foran fem minutter inde i anden halvleg ved Lukas Provod. Det lykkedes Lukaku at få udlignet til slutresultatet 1-1 ti minutter senere, men det ændrer ikke på, at det var opmuntrende fra tjekkernes side.

Wales har modsat Tjekkiet kun spillet én kamp, og det var mod Belgien. Her kom man foran efter ti minutter men endte med at 3-1. Wales havde det desuden langt sværere mod Belgien end Tjekkiet havde det.

Vi regner med, at Wales får svært ved at håndtere Soucek, som har været en af sæsonens helt store profiler i Premier League. Han excellerer defensivt og offensivt, og vi tror, at Soucek og Tjekkiet er for stærke for Wales.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tjekkiet vinder kampen mod Wales. Hos Unibet får man odds 2,55 på dette væddemål.

Til og med den 31. marts kan nye og gamle kunder hos Unibet få et live free bet på fodbold, når de foretager et odds til 100 kroner. Læs mere om kampagnen her.