Dagens spilforslag – Vlasov slår Mas på 17. etape

Kamp: Vuelta a España – 17. etape

Spilforslag: Aleksandr Vlasov slutter foran Enric Mas

Odds: 1,66

Spilstop: 7. november kl. 11:55

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Vueltaen nærmer sig sin afslutning med hastige skridt. Det er dermed blevet tid til løbets sidste bjergetape. Denne er sidste udkald, hvis der skal ske noget i klassementet Det er også sidste chance for flere ryttere, hvis der skal en etapesejr på kontoen. To ryttere som begge er med i klassementet og stadig er på jagt efter en etapesejr er Astanas Aleksandr Vlasov og Movistar Teams Enric Mas. Her regner vi med, at det bliver russiske Vlasov, som klarer sig bedst i den duel.

 

Derfor slutter Vlasov foran Mas på etapen

Aleksandr Vlasov fik en mareridtsstart på denne Vuelta, da han på 1. etape tabte fire minutter og 31 sekunder. Det faktum, at han inden næstsidste etape blot er otte minutter og 54 sekunder efter Primoz Roglic vidner om, hvor godt han har gjort det siden da.

Vlasov lader da også bare til at være blevet bedre og bedre, som løbet er skredet frem. På den seneste hårde bjergetape til Angliru var den unge russer flyvende og kørte sig ind på andenpladsen. Nummer tre den dag var Enric Mas, som også har kørt et godt løb.

Spanieren ligger dog på den lidt ærgerlige fjerdeplads. Derfor vil han og Movistar naturligvis gøre alt for at få Mas på podiet. Dette bliver dog svært, da han inden 17. etape er to minutter og 36 sekunder er Hugh Carthy, som indtager tredjepladsen. Dermed skal Movistar virkelig gå all-in i morgen. Ryttere som Vlasov skal naturligvis forsøge at lukrere på Movistars hårde arbejde, når det går løs i finalen på den hårde stigning Alto de la Covatilla.

Her mener vi, at Vlasov vil have lige en anelse mere at skyde med end Mas. Skulle det lykkes Movistar at komme af med en af rytterne, som ligger foran Mas i klassementet, vil det naturligvis være op til Mas selv bare at give fuld gas i finalen og ikke fokusere på etapesejren. Dette kan også bane vejen for en rytter som Vlasov, som primært vil gå efter etapesejren.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Aleksandr Vlasov kommer i mål før Enric på 17. etape af  Vueltaen. Hos Bet365 får man odds 1,66 på dette væddemål.