Dagens spilforslag – Braga spiller sig videre

Kamp: SC Braga – FC Vizela

Spilforslag: SC Braga vinder kampen

Odds: 1,79

Spilstop: 23. december kl. 19:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Inden spillerne i Portugal kan komme i gang i med julefejringen har de lige en runde pokalkampe, som skal afvikles. I denne ottendedelsfinale mødes Vizela og Braga, som begge spiller i den bedste række.

Braga har ikke haft deres bedste sæson indtil nu. Vi mener dog stadig, at deres niveau er tilpas højt til, at de bør kunne slå Vizela, som ligger i bunden af ligaen, ud af pokalen.

 

Derfor vinder SC Braga kampen

Som nævnt har Braga haft en sæson på det jævne indtil videre. I de er dog lykkes med at spille sig videre i Europa League, hvor der venter to kampe mod Champions League-overraskelsen FC Sheriff fra Moldova.

I ligaen ligger man nummer fire og er dermed ni point efter Benfica, som ligger på den tredjeplads, som giver en plads i kvalifikationen til Champions League. De eneste tre ligakampe, som man har tabt har da også været mod de tre foranliggende hold – FC Porto, Sporting og Benfica.

I seneste spillerunde af ligaen blev det til en 1-0-sejr over bundholdet Belenenses. Her blev Francisco Moura matchvinder med sin scoring i kampen første minut.

Nu venter pokalkampen mod Vizela, som indtil nu i denne sæson blot har vundet to kampe i ligaen. I deres seneste kamp måtte de tage imod en 4-0-lussing mod FC Porto.

Braga og Vizela mødtes så sent som den 30. november. Dengang blev det til en overbevisende 4-1-sejr til Braga, som ved den lejlighed var på hjemmebane. Ricardo Horta var med sine to mål kampens store profil.

Vi regner med, at dette bliver endnu en sejr til Braga, som dermed vil kunne spille sig videre til kvartfinalerne i pokalturneringen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: SC Braga vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,79 på dette.