Dagens spilforslag – Vitality vinder første bane mod ENCE

Kamp: Vitality-ENCE

Spilforslag: Vitality vinder første bane

Odds: 1,50

Spilstop: 6. maj kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Vitality skal forsøge at fortsætte det gode spil i ESL One: Road to Rio, når de møder finske ENCE. Vitality fik en skidt start på kvalificeringen, men nu er de oppe i omdrejninger efter flere gode resultater. Denne gode stime er de storfavoritter til at holde gående, når de tørner sammen med det finske CS:GO-mandskab ENCE. Her tror vi da også på en overbevisende sejr til franske Vitality.

 

Derfor vinder Vitality første bane

Vitality fik som nævnt ikke nogen optimal start på ESL One: Road to Rio. Her lagde man nemlig ud med at tabe til NiP, som ligger under Vitality på verdensranglisten. Det nederlag fulgte Vitality op med en sejr mod Complexity, hvorefter man igen måtte bide i det sure æble efter et nederlag til det danske storhold Astralis. Her blev Vitality klart slået med 2-0.

Siden da har Vitality dog ikke set sig tilbage. I denne periode har man slået Dignitas og fnatic. Især sejren mod fnatic er imponerende. Det svenske hold er nemlig i skrivende stund på andenpladsen på verdensranglisten. Det er med andre ord en sejr, som vidner om Vitalitys evner. I den kamp var Mathieu “ZywOo” Herbaut, som dominerede. Franskmanden sluttede kampen med 94 kills og døde blot 51 gange, hvilket giver ham en kill/death ratio på imponerende 43.

Op og ned for ENCE

Finske ENCE får med andre ord deres sag for. Finnerne står med to sejre og tre nederlag efter deres første fem kampe. Her han slået fnatic og Dignitas. Det er naturligvis imponerende resultater. Desværre har man dog også tabt til Herectics, NiP og Complexity, hvilket gør, at deres statistik er, som den er. Vitality har vundet fire af de seneste fem opgør mellem holdene. Sidste holdene krydesede klinger var ESL Pro League Season 11. Her vandt Vitality med 2-1. Man lagde ud med at slå ENCE med 16-10 på Mirage-banen. Herefter vandt ENCE dog Inferno med 16-8.  Sidste og afgørende bane blev Dust2, hvor Vitality sejrede med 16-14.

Vitality har med andre ord et ganske godt tag i ENCE, som man altås som oftest slår. Vi tror, at den gode form, som Vitality har vist på det seneste vil komme dem til gode mod ENCE. ENCE har været meget svingende i deres præstationer i ESL One: Road to Rio, og det har de ikke råd til mod de stærke franskmæand fra Vitality.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vitality vinder første bane mod ENCE. Hos Onside Betting får man odds 1,50 på dette resultat.