Kamp: Aston Villa-Wolverhampton

Spilforslag: Wolverhampton vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 27. juni kl. 13:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Med sejre i deres første to kampe efter pausen kan Wolverhampton fortsætte med at drømme om Champions League. Næste mål bliver lokalopgøret mod Aston Villa. Villa har fået to point fra deres tre første kampe, hvilket de qua deres position i ligaen ikke kan være tilfredse med. De skal bruge en sejr mod Wolves. Det bare svært at se, hvordan de skal kunne klare den opgave. Vi mener, at Wolverhampton bør vinde denne kamp mod et Villa-hold der har vist meget lidt på det sidste.

 

Derfor vinder Wolverhampton

Wolves har som nævnt lagt ud med to pligtsejre i deres første kampe. Der var tale om hold, som er en del af nedrykningskampen, så det har bestemt ikke været nogen let opgave for Wolves. I første kamp mødte man West Ham i London og vandt med 2-0 efter scoringer af Raúl Jiménez og Pedro Neto. I deres seneste kamp mod Bournemouth blev det til en 1-0-sejr, da Jiménez scorede efter en times spil. Det er efterlader Wolves på en sjettepalds og meget tæt på den femteplads, som kan ende med at give Champions League, hvis Manchester City udelukkes fra europæisk fodbold.

Næste skridt på vejen mod det mål er som nævnt lokalopgøret mod Aston Villa. Villa har haft en forfærdelig første sæson tilbage i Premier Leauge. Man er placeret på en 19. plads og har et særdeles hårdt slutprogram. Villa lagde ud med at spille 0-0 med et formsvagt Sheffield United-hold. Herefter tabte man 2-1 til Chelsea. Senest spillede man 1-1 med Newcastle i en kamp, som mange var enige om skulle vindes, hvis Villa skulle have gode chancer for at holde sig oppe. Det er ingen hemmelighed, at Villa er afhængige af Jack Grealish. Det ved modstanderholdene tydeligvis også. Grealish har nemlig allerede på nuværende tidspunkt af sæsonen slået rekorden for at være den spiller, som der er blevet begået flest frispark mod.

Villas elendige statistik mod topholdene

Villa og Wolves har som nævnt mødt hinanden to gange i år. Første gang var i Liga Cuppen, hvor begge hold stillede med reserver, hvor Villa vandt med 2-1. Anden gang var i Premier League på Molineux. Her var det Wolves, som tog en 2-1-sejr på mål af Rúben Neves og Jiménez, mens Trezeguet scorede et sent mål for Villa. Den kamp er blot et af Villas mange nederlag til ligaens otte bedste hold. De har spillet 13 kampe mod disse hold og blot fået to af 39 mulige point. Der er altså ikke meget der tyder på, at Villa skulle kunne hamle op med Wolves.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhamton vinder kampen mod Aston Villa. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.