Dagens spilforslag – Viborg slår SønderjyskE

Kamp: Viborg FF – SønderjyskE

Spilforslag: Viborg FF vinder kampen

Odds: 1,77

Spilstop: 1. april kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så er Superligaen tilbage efter landskampspausen. Første kamp er dette møde mellem Viborg og SønderjyskE i nedrykningsspillet. Til trods for at begge klubber er med i dette, så er deres situationer vidt forskellige.

Viborg ligger efter grundspillet på en syvendeplads og må dermed ventes at kæmpe med om sejren og dermed en kamp om en plads i Europa.

SønderjyskE vil være derimod være lykkelige for en tiendeplads. De ligger nemlig sidst og har hele otte point op til den rigtige side af stregen.

Viborg har gjort det fornuftigt de sidste par kampe. Samtidig har SønderjyskE ikke vundet deres sidste 13 ligakampe på stribe. Vi regner med, at den negative stime blive udbygget mod Viborg.

 

Derfor vinder Viborg kampen

Viborgs fem kampe efter starten på forårssæsonen har kastet syv point af sig. De to nederlag på henholdsvis 0-2 og 1-3 kom mod FC København og FC Midtjylland.

Derudover slog man Randers og Vejle med henholdsvis 1-0 og 2-0. I grundspillets sidste kamp blev det til 1-1 mod AGF. Det er alt i alt et par hæderlige resultater for Viborg, som bør give dem moral forud for afslutningen på sæsonen.

Det samme kan SønderjyskE som nævnt ikke prale af. Efter starten på forårssæsonen har de hentet tre af 15 mulige point. De er kommet i de sidste tre kampe mod OB, FC Nordsjælland og Randers, som henholdsvis sluttede 2-2, 1-1 og 1-1.

Især den 1-0-føring, som man satte over styr mod FC Nordsjælland, gjorde ondt. Her havde tre point betydet, at man på nuværende tidspunkt havde været blot fem point efter FC Nordsjælland frem for de nuværende otte.

Begge de øvrige kampe mellem disse hold endte uafgjorte. Denne gang regner vi dog med, at det bliver Viborg, som trækker det længste strå og hamrer endnu et søm i kisten for SønderjyskE.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viborg FF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.