Dagens Spilforslag: Viborg slår afbudsramte AGF

Indlæser..

AGF mangler adskillige vigtige spillere til opgøret mod Viborg mandag aften, og efter de tydelige forsvarsproblemer mod AaB, forventer vi at det bliver mere af samme skuffe fra AGF’erne i denne kamp.

Vi spår en sejr til Viborg, som traditionelt har haft godt tag på AGF i de seneste mange år, og herunder kan du se vores spilforslag til odds på Viborg vs AGF.

Der er kick off i Viborg kl. 19.00, og kampen kan ses på TV3 Sport 1.

Spilforslag til kampen:

  • Viborg vinder: 2.65
  • Viborg vinder 2-0: 12.00
  • Serge Deble scorer først: 7.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag: Viborg vs AGF

AGF har traditionelt altid haft det svært med at slå Superligaens bundhold, og Viborg er lidt af en ond ånd for AGF, som altid har det svært mod de hårdt kæmpende viborgensere. Aftenens kamp bliver igen en hård opgave for AGF, selv om Viborg indtager sidstepladsen i tabellen før opgøret.

AGF er nemlig uden det centrale forsvar, bestående af Niklas Backman og Viborg FFs tidl. anfører Mikkel Rask, hvilket formentlig kommer til at koste adskillige farlige situationer foran Jovanovics mål – præcist som i AGF 1-2 nederlag til AaB i forårspremieren.

Samtidigt er AGF uden Martin Spelmann, som sidder over med karantæne. Spelmann er AGFs vigtigste kriger på banen, og netop i et opgør som dette mod Viborg, vil Spelmanns kompetencer blive svært savnet hos “De Hviii’e”.

AGFs problemer fortsætter med fraværet af midtbane-slideren Daniel A. Pedersen, samt fløj-angriberen Mustapha Bundu, som ellers så rigtigt spændende ud for AGF i optakten til den nye sæson.

Viborg åbnede sæsonen med imponerende 0-0 ude mod FCM, og er i stand til at stille med en uændret trup til opgøret mod AGF. Viborg er sidst i tabellen med fire point op til Esbjerg, så der er vigtige point på spil for Mølbys tropper, som også må finde selvtillid i, at AGF mangler mange vigtige spillere.

Vi tror fraværet af de vigtige AGF’ere (særligt Backman og Rask) bliver afgørende for dette opgør, og Viborg hiver en forholdsvis sikker sejr i land.

Spil på kampen hos bet365.dk >>