Kamp:Viborg FF – AC Horsens

Spilforslag: Viborg FF vinder kampen

Odds: 1,77

Spilstop: 12. september kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

AC Horsens gæster Viborg i Superligaens niende spillerunde. Viborg har hentet to sejre på stribe, og nu er de på jagt efter deres tredje.

Horsens har trods en fin start blot vundet én af deres sidste seks kampe. Senest blev det til et 0-2-nederlag hjemme mod Brøndby.

Viborg lå inden runden på en tredjeplads, og vi regner med, at de ender med at holde sig til i toppen med endnu en sejr.

 

Derfor vinder Viborg FF kampen

Viborg er som nævnt kommet stærkt igen efter, at deres europæiske eventyr sluttede mod West Ham. I den efterfølgende Superligakamp slog man Lyngby med 2-1. Det skete efter scoringer af Jay-Roy Grot og anfører Jeppe Grønning.

Derefter ventede en tur til Odense i sidste weekend. Her var man bagud med 0-1 ved pausen. Tyve minutter inde i anden halvleg fik Grot dog udlignet. Sejrsmålet kom ti minutter før tid ved Oliver Bundgaard.

For Horsens har det været en noget mere blandet fornøjelse. For tre runder siden indkasserede man et frustrerende 0-1-nederlag i Odense, hvor man ellers spillede en fin kamp.

Derefter fulgte dog en god 2-1-sejr hjemme mod AGF. Sidste weekend kom dog endnu en nedtur, da man spillede en skidt kamp hjemme mod Brøndby og endte med at tabe med 0-2. Horsens ellers normalt solide defensiv har ikke hold clean sheet i deres sidste fem ligakampe.

Denne kamp mellem Viborg og Horsens er det første møde mellem holdene siden maj 2017. Dengang sejrede Horsens med 1-0.

Denne gang siger regner vi dog med, at der kommer andre boller på suppen. Viborg har været et yderst positivt bekendtskab siden deres oprykning for lidt over et år siden. Vi tror på, at de har det, som skal til for at hente alle tre point på CASA Arena.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Viborg FF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.