Dagens spilforslag og odds: Hjemmesejr i domkirkebyen

Spilforslag hver dag

Kamp: Viborg FF – FC Fredericia
Spilforslag: 1
Odds: 2,15
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Viborg-sejr hos Danske Spil

 

Det er to af topklubberne fra NordicBet Ligaen, som støder sammen i Sydbank Pokalen, når Viborg FF hjemme i domkirkebyen tager imod FC Fredericia. Værterne er rigtig godt kørende, da de er ubesejrede i deres sidste syv kampe. Her er det blevet til fem sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 27-6. Gæsterne svinger derimod en hel del for tiden, da de både har vundet, tabt og spillet uafgjort i deres seneste tre opgør. Vi tror, at Steffen Højer snupper sejren over Jonas Dal og avancerer til 1/16-finalerne i den danske pokalturnering.

 

Højer har held i sprøjten

Hjemmeholdet har fået en forrygende start på den nye sæson. De ligger således på en delt førsteplads i 1. Division med 15 point – samme antal som både HB Køge og Thisted. De har vundet fire, spillet tre uafgjort og blot tabt en enkelt, hvilket må have givet en masse selvtillid og tro på tingene. I pokalturneringen har de mødt Vildbjerg, og det blev til en vaskeægte storsejr. Intet mindre end ti gange fik de netmaskerne til at blafre. Selvom de nok ikke scorer lige så mange mål i dag, så burde de alligevel kunne notere sig for et par scoringer.

Udeholdet skuffede stort i søndags, hvor de måtte se sig slået med 1-2 hjemme på Monjasa Park mod kriseramte Nykøbing FC. Mathias Gehrt bragte Nykøbing i front kort inde i anden halvleg. Selvom Victor Torp fik bragt balance i regnskabet efter en times tid, så var glæden rimelig kortvarig. Mikkel Dahl blev nemlig den helt store helt med 12 minutter tilbage af kampen, da han med sin scoring sørgede for en tiltrængt 1-2-sejr. Umiddelbart har vi svært ved at se, hvordan Jonas Dal skal få vendt sin Fredericia-skude i dette opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, Viborg FF vinder kampen til odds 2,15 hos Danske Spil.

 

Odds på Viborg-sejr hos Danske Spil

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund