Dagens spilforslag – Viborg og FC Midtjylland scorer begge

Kamp: Viborg FF – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 31. juli kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Midtjylland sikrede med midtugens sejr, man som minimum kan byde på Europa League-gruppespil på heden. Det dog vigtigt, at man fortsat holder fokus på Superligaen, hvor FC Midtjylland naturligvis jagter mesterskabet.

Efter sidste rundes gode sejr over AaB, gælder der endnu et jysk opgør – denne gang mod Viborg. Oprykkerne har fået en god start med fire point i deres to første kampe.

Vi regner da også med, at Viborg kan drille FC Midtjylland i denne kamp. Derfor siger vi, at det lykkes begge hold at komme på tavlen i dette Superliga-opgør.

 

Derfor scorer begge hold

FC Midtjylland fik en knap så god start på sæsonen med et nederlag til OB på 2-1. Dette blev dog fulgt op med et flot 1-1-resultat mod Celtic i Glasgow.

Herefter er det som om, at Bo Henriksens mandskab har fået lidt mere vind i sejlene. Sidste weekend hentede man som nævnt tre gode point i Aalborg. De kom i hus via en scoring af Júnior Brumado og gav en tiltrængt omgang selvtillid inden returopgøret mod Celtic på MCH Arena i Herning.

Den kamp udviklede sig til en sand gyser. Der stod nemlig 1-1 efter den ordinære spilletid, hvorfor kampen måtte en tur i forlænget. Her blev Raphael Onyedika den store helt med sin scoring til 2-1.

Nu skal man så ride videre på bølgen mod et formstærkt Viborg-hold. Viborg lagde ud med at slå FC Nordsjælland og spille uafgjort mod Brøndby – begge kampe på udebane. De endte henholdsvis 2-1 og 1-1.

Det vidner om, at der er mål i støvlerne i Viborg. Det gælder i særlig grad den hollandske forsvarsspiller Lar Kramer, som scorede et mål i hver kamp. Vi regner med, at Viborg som minimum kan drille FC Midtjylland ved at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Viborg FF og FC Midtjylland. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.