Dagens spilforslag og odds: Endnu en målfattig affære i Hjørring

Spilforslag hver dag

Kamp: Vendsyssel FF – Vejle BK
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,20
Bookmaker: bet365

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Fredagskampen i Superligaen består af to oprykkere. Vendsyssel FF tager således imod Vejle BK hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring. Når man tænker på, at de begge to tabte i sidste spillerunde, så vil de nok rigtig gerne have sat nogle point ind på kontoen. Det taler for, at vi får en forsigtig første halvleg, hvor de to mandskaber vil fokusere mere på defensiven end offensiven. Umiddelbart synes vi, at det ligner 45 minutter uden scoringer, hvilket betyder, at der står 0-0 på måltavlen, når dommerens fløjter til pause.

 

Fuld fokus på defensiven

Hjørringenserne spillede en rigtig flot kamp mod deres nordjyske naboer fra AaB i mandags, men de endte alligevel ikke med at få point ud af deres anstregelser. Kasper Risgård stod nemlig for kampens enlige scoringer efter 79 minutter, da han udplacerede Nicolai Flø i målet. Det vil sige, at Jens Berthel Askou har tabt to kampe i træk uden at score, og det begynder at blive hverdag igen for Vendsyssel. Der er dog ikke den store tvivl om, at de skal kunne spille lige op med et andet oprykkerhold, hvis de gerne vil have mere end én sæson i Superligaen.

Vejlenserne tabte sæsonens første kamp mod FC Midtjylland i lørdags. Allan Sousa bragte dem ellers foran i første halvleg, men de faldt fuldstændig fra hinanden i det sidste kvarter. Her indkasserede de således tre mål, hvoraf to af dem blev scoret af stopperen Rasmus Nicolaisen efter hjørnespark. Det må siges at være skuffende, da de ellers har været ganske stabile defensivt. Særligt på standardsituationer har de set stærke ud. Det skal de finde tilbage til i aften, for så har de en stor chance for at få point.

Vi tror, at de første 45 minutter ender målløst, da der vil være fuld fokus på defensiven for både værterne og gæsterne.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort hos bet365. I skrivende stund giver det pengene 2,20 gange igen, men det kan ændre sig inden kampstart klokken 19:00.

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1 og livestreame gratis