Kamp: Vejle BK – Randers FC

Spilforslag: Vejle BK vinder kampen

Odds: 2,35

Spilstop: 30. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

Vejle indtager inden syvende spillerunde en sensationel førsteplads i Superligaen. Det er særligt i de sidste par runder, at østjyderne har været flyvende. Det samme kan man ikke sige om denne rundes modstandere – Randers, som ligger i bunden af Superligaen, og hvis formkurve er styrtdykket. Derfor mener vi, at der bør være gode chancer for, at Vejle kan fortsætte den stærke start på sæsonen.

 

Derfor vinder Vejle kampen

Vejle startede sæsonen med et 4-2-nederlag til AGF, men siden da er det kun gået én vej. I de efterfølgende fem kampe har man nemlig hentet 13 af 15 mulige point. Disse er kommet via en 2-2-kamp mod FCK og sejre over SønderjyskE, OB, Lyngby og AaB. SønderjyskE har også fået en fremragende start og har kun tabt til Vejle. Dermed vidner den 4-1-sejr om, hvor imponerende Vejle har været.

Det er især den brasilianske angriber Allan Sousa, som har imponeret indtil videre i denne sæson. Han vendte i sommers tilbage til Vejle efter et lejeophold i Sint-Truidense. Sidste sæson scorede han ikke ét eneste ligamål i Belgien. Nu er han noteret for fem mål og to assists i seks kampe for Vejle.

Hans næste opgave bliver som nævnt Randers, som har fået en skidt sæsonstart. Man lagde godt ud med en 3-0-sejr mod Horsens, som dog blev reduceret til to mand ved stillingen 1-0. Herefter fulgte endnu et fint resultat, da man spillede 1-1 mod AGF.

Derefter er der dog meget lidt, som er gået Randers’ vej. Man har nemlig tabt sine efterfølgende fire kampe til FC Midtjylland, Brøndby, FC Nordsjælland og SønderjyskE. Randers kan glæde sig lidt over, at man faktisk har en af ligaens bedste defensiver. Desværre kniber det gevaldigt med at få scoret mål – seks er det blevet til i samme antal kampe.

Vi regner derfor med, at Vejle kommer til at fortsætter den flotte sæsonstart, når Randers kommer på besøg på Vejle Stadion.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle BK vinder kampen mod Randers FC. Hos Onside Betting får man odds 2,35 på dette væddemål.