Kamp: Vejle BK – Kolding IF

Spilforslag: Vejle BK vinder kampen med mindst to mål (Vejle BK -1)

Odds: 1,65

Spilstop: 4. december kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til at få gang i kvartfinalerne i den danske pokalturnering. Disse spilles over to kampe, og opgørene mellem Vejle og Kolding starter i Vejle.

Her er hjemmeholdet naturligvis favoritter ovenpå deres flotte resultat mod FC Midtjylland i seneste kamp. Vi regner da også med, at dette ender med forholdsvist klar sejr til Vejle.

 

Derfor vinder Vejle kampen med mindst to mål

Det er næppe nogen stor hemmelighed, at Vejle ikke har haft det let i Superligaen. Deres første 12 kampe kastede således blot to point af sig. Siden da har man dog forbedret sig betragteligt.

De seneste fem kampe har således budt på syv point. Her har man slået FC Nordsjælland og SønderjyskE. Senest blev det så til et imponerende point mod Superligaens førerhold FC Midtjylland.

Her kom pointet i hus på dramatisk vis, da Vejles Luka Djordjevic udlignet dybt inde i anden halvlegs overtid. Det betyder, at Vejle nu er syv point efter FC Nordsjælland på den tiendeplads, som sikrer overlevelse.

Vejle sikrede sig adgang til kvartfinalerne ved at slå lokalrivalerne Horsens med 3-1 efter forlænget spilletid. I den kamp udlignede også i overtiden af anden halvleg, inden man kørte Horsens over i den forlængede spilletid.

Nu gælder det så dette lokalopgør mod Kolding. Kolding ligger i bunden af 2. Division. De har leveret et par gode resultater de sidste par kampe. De har dog også været meget svingende.

Kolding nåede kvartfinalerne ved at slå 1. divisionsholdet Nykøbing FC efter straffesparkskonkurrence. De har desuden mødt Dalum, et kriseramt Esbjerg-hold og Brabrand. Så dette bliver deres klart sværeste kamp indtil nu. Vi regner da også med, at Vejle sikrer sig et godt udgangspunkt inden returopgøret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Vejle BK vinder kampen med mindst to mål (Vejle BK -1). Hos Marathonbet får man odds 1,65 på dette.