Dagens spilforslag og odds: FCM tager fra Nørreskoven med tre point

Spilforslag hver dag

Kamp: Vejle BK – FC Midtjylland
Spilforslag: 2
Odds: 1,95
Bookmaker: Unibet

 

Odds på FCM-sejr lige her

 

Der er to Superliga-opgør på programmet i dag. Den sene af dem består af oprykkerne fra Vejle BK, som tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland. Selvom de midtjyske ulve spillede Champions League-kvalifikation mod FC Astana i onsdags, så er de stadig forhåndsfavoritter til at snuppe sejren og de tre point. Det er blandt andet fordi, at deres trup er kæmpestor. Der burde helt sikkert også være nok friske spillere til at trække sig sejrrigt ud af denne duel i Nørreskoven. Derudover er norske Gustav Wikheim i fin form med to mål i sine sidste to kampe for klubben.

 

FCM er tilbage på sejrssporet

Vejlenserne har indtil videre været den helt store overraskelse i denne sæson. Først slog de Hobro IK med 3-1 på hjemmebane, og derefter fik de point med hjem fra Vilfort Park, da deres opgør mod Brøndby IF endte 1-1. I mandags kom de så bagud til AGF i starten af anden halvleg, men Allan Goncalves Sousa fik udlignet fra 11-meter-pletten kort tid efter århusianernes føringsmål. Der er altså blevet skrabet fem point sammen i tre kampe indtil videre, og de har stadig ikke prøvet at tabe i Superligaen. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, og det første nederlag skal nok komme på et eller andet tidspunkt. Det kunne sagtens være i aften mod Jess Thorups tropper.

Midtjyderne så nemlig rigtig stærke ud, da de for en uges tid siden mødte Esbjerg fB hjemme på MCH Arena. Gustav Wikheim startede ballet allerede efter et kvarter, og Jakob Poulsen fordoblede føringen fra straffesparkspletten efter 34 minutter. Selvom Lasha Parunashvili fik reduceret kort før dommeren fløjtede til pause, så hjalp det ikke særlig meget, da Frank Onyeka lukkede og slukkede i tillægstiden med sin scoring til 3-1. De danske mestre er altså tilbage på sejrssporet, og hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbning om at genvinde titlen, så skal de også være i stand til at slå en oprykker på udebane.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,95 hos Unibet.

 

Odds på FCM-sejr lige her

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund