Dagens spilforslag og odds: Ikke meget der skiller Vejle og AGF

Spilforslag hver dag

Kamp: Vejle BK – AGF
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,06
Bookmaker: Unibet

 

Odds på X i pausen hos Unibet

 

Tredje runde af Superligaen er snart forbi. Der mangler blot et opgør mellem Vejle BK og AGF i Nørreskoven. På forhånd ligner det en lige affære mellem to mandskaber, som der er er rigtig gode til at forsvare sig. Derfor har vi da også på fornemmelsen, at dette bliver en målfattig affære. Særligt første halvleg kan sagtens gå hen og blive taktisk præget, og hvis det kommer til at ske, så skal man nok ikke regne med, at netmaskerne kommer til at blafre i de første 45 minutter.

 

Ikke meget der skiller de to hold

Hjemmeholdet har formået at hente hele fire point i deres første to kampe mod Hobro IK og Brøndby IF. Efter en målløs første halvleg mod hobrogenserne, så skete der virkelig ting og sager i de sidste 45 minutter, da der blev scoret hele fire gange og vejlenserne vandt med 3-1. På Vilfort Park stod der 1-1, da dommeren fløjtede til pause, så begge værternes kampe er altså endt med et kryds i pausen.

Der er altid rigtig store forventninger til gæsterne, men det er meget sjældent, at de lever op til den. Det er dog blevet til en godkendt sæsonstart, da har formået at spille uafgjort med både de danske mestre fra FC Midtjylland samt bronzevinderne fra FC Nordsjælland. Mod de midtjyske ulve blev der overhovedet ikke scoret, og selvom De Hvii’e kom bagud allerede efter fire minutter mod de nordsjællandske tigre, så sørgede Jakob Ankersen med sin scoring efter 71 minutter alligevel for et enkelt point. En enkelt af deres to kampe er indtil videre endt med en målløs første halvleg.

Efter vores bedste overbevisning så lugter den her kamp langt væk af kryds. Først og fremmest i pausen, men det kunne også sagtens være helt lige, når dommeren fløjter af efter de 90 minutter plus tillægstid.

Derfor anbefaler vi at spille på, første halvleg ender uafgjort til odds 2,06 hos Unibet.

 

Odds på X i pausen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund