Dagens spilforslag – Ny god fredag for AGF

Kamp: Vejle BK – AGF

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 1,81

Spilstop: 25. februar kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det lignede en katastrofal start på forårssæsonen for AGF, da de efter under et kvarter var bagud 0-2. De endte dog med at få vendt det truende nederlag til en 3-2-sejr.

Dermed lever aarhusianernes drøm om en plads i mesterskabsspillet fortsat. Nu gælder det denne udekamp mod Vejle. Bundholdet startede denne del af sæsonen med et 0-3-nederlag til Silkeborg.

Vi regner da også med, at det bliver AGF, som trækker det længste strå, når dette østjyske opgør løbet af stablen på Vejle Stadion.

 

Derfor vinder AGF kampen

AGF er som nævnt på plads efter en plads i top seks. Med denne kamp er der dog blot fire kampe tilbage af grundspillet, så der er ikke råd til fejltagelser.

Det var man tæt på i sidste fredags kamp mod SønderjyskE. I Haderslev kom man nemlig bagud med 0-2 efter blot 14 minutter. AGF fik dog rejst sig inden pausen med en reducering af Martin Mortensen kort inden pausen.

Jón Dagur Thorsteinsson fik udlignet efter lidt under en time spil. I kampens overtid fik SønderjyskE-målmand Lawrence Thomas dog en uheldig hovedrolle, da han lavede et stort drop på et hovedstød fra Mortensen.

Nu gælder det endnu en udekamp mod et af ligaens to suveræne bundhold – Vejle. Vejle fik langt fra nogen ønskestart på foråret, da Silkeborg fik bolden forbi Alexander Brunst tre gange.

Vejle kan denne fredag komme til at stå overfor en herre med rig Premier League-erfaring. AGF kunne nemlig i weekenden annoncere, at man har hentet den tidligere Arsenal- og engelske landsholdsspiller – Jack Wilshere.

Sidst AGF og Vejle mødtes, resulterede det i en 1-0-sejr til AGF. Mikael Anderson scorede kampens eneste mål. Vi regner med endnu en sejr til AGF.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,81 på dette.