Dagens spilforslag – AGF vinder i Vejle

Kamp: Vejle Boldklub – AGF

Spilforslag: AGF vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 2. februar kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Foråret står for døren, og dermed begynder bolden også at rulle igen i Superligaen. Blandt de første kampe har vi Vejle-AGF, som er et opgør mellem top og bund.

Vejle var længe sæsonens helt store overraskelse, men en katastrofal afslutning på efteråret har bragt dem ned omkring nedrykningspladserne.

Nu møder de så AGF, der igen i år er med i kampen om Superligaen helt sjove pladser. Her regner vi med, at topholdet fra Aarhus kommer til at løbe med de tre point.

 

Derfor vinder AGF kampen

Som nævnt to oprykkerne fra Vejle Superligaen med storm, da de efter seks runder indtog førstepladsen. Det skete efter en periode med fire sejre, en uafgjort og et nederlag, som kom i første runde. Her tabte man nemlig med 4-2 til netop AGF.

Fra syvende spillerunde og til 13. hvor Superligaen gik i vinterhi vandt Vejle dog ikke én eneste kampe. Samtidig blev man det seneste hold til at tabe til enten Horsens eller Lyngby, som begge er sat håbløst af i bunden af ligaen. Sølle to point på syv kampe blev det til.

Nu gælder det AGF, som skal forsøge at fortsætte, hvor de slap i efteråret. Her vandt AGF nemlig deres tre sidste kampe mod Brøndby, Horsens og AaB.

Første opgør mellem holdene blev som nævnt en 4-2-sejr til aarhusianerne. Her var tre forskellige målskytter på pletten for AGF i form af Patrick Mortensen, Frederik Tingager, Jón Dagur Thorsteinsson og Benjamin Hvidt, mens Vejles mål blev scoret af Raphael Dwamena og Juhani Ojala.

Især Patrick Mortensen bliver naturligvis en vigtig herre, hvis AGF skal have de tre point med hjem til Aarhus. Han har indtil nu scoret otte mål i denne sæson, og vi regner altså med, at han og AGF får mere at juble over i Vejle.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AGF slår Vejle. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.