Kamp: Vejle BK – AaB

Spilforslag: AaB vinder kampen

Odds: 2,60

Spilstop: 16. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

AaB har haft en ganske hårdt startprogram i dette års Superliga, hvilket deres fem point fra fire kampe da også afspejler. Sidste runde fik man dog endelig tre point på kontoen mod AGF.

Nu venter en på papiret overkommelig opgave mod Vejle, som ligger sidst i tabellen med blot ét point. Vejle blev i sidste runde sendt hjem fra Herning med et 4-1-nederlag i bagagen.

Vi venter da også, at dette bliver endnu en hård kamp for Vejle, som også fik en skidt afslutning på sidste sæson. Derfor regner tror vi da også på tre point til Jacob Friis og AaB her.

 

Derfor vinder AaB kampen

AaB lagde godt ud med 2-2 ude mod mesterskabsaspiranterne FC København. Derefter ventede en svær hjemmekamp mod FC Midtjylland, som resulterede i et 0-1-nederlag.

I tredje runde spillede man 0-0 ude mod oprykkerne Silkeborg. Derefter fulgte sidste rundes gode 2-0-sejr hjemme mod kriseramte AGF. Den kom i hus efter scoringer af norske Iver Fossum og den 20-årige danske Mathias Ross.

Det er med andre ord et ganske hårdt program, som AaB har været igennem indtil nu. Med det in mente er deres fem point da også ganske godkendte. Det vil dog også sige, at der nu gerne skal hentes tre point mod Vejle.

Vejle har som nævnt haft en hård anden sæson indtil nu. De lagde ud med at tabe til Randers og SønderjyskE. Derefter fik man dog et fornuftigt resultat, da man spillede 2-2 hjemme mod Brøndby.

I sidste runde tabte man dog 4-1 til FC Midtjylland. Vejle var på 1-1, men det endte altså med et nederlag på hele 4-1. Vi regner også med, at de får det svært mod et AaB-hold, som gjort det fint indtil nu.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AaB vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,60 på dette væddemål.