Dagens spilforslag og odds: Vasco vinder over Atletico

Spilforslag hver dag

Kamp: Vasco da Gama – Atletico Paranaense
Spilforslag: 1
Odds: 3,40
Bookmaker: bwin

 

Odds på Vasco-sejr hos bwin

 

Det kan godt være, at Atletico Paranaense ligger på en delt syvendeplads i den brailianske Serie A, og Vasco da Gama er helt nede på en delt 14. plads, men det er alligevel sidstnævnte, som er favoritter i deres indbyrdes opgør på Estádio Vasco da Gama i Rio de Janeiro. Det hænger blandt andet sammen med, at gæsterne ikke har formået at vinde en eneste kamp på fremmed græs hele sæsonen. Værterne er derimod ganske godt kørende på eget græs, hvor de er ubesejrede deres seneste fire opgør på stribe.

 

Vasco snupper en smal sejr

Hjemmeholdet ligger og flirtet med den faretruende nedrykningsstreg. Der er nemlig blot et enkelt point ned til Chapecoense SC på 17. pladsen. Da der blot resterer fem spillerunder, skal der altså snart nogle point på bordet, og den første kunne sagtens komme i aften. Vasco har således snuppet otte point i deres sidste fire hjemmekampe. Her er det blevet til pointdelinger med Flamengo og Internacional, mens de har slået Bahia og Cruizero. Deres topscorer Yago Pikachu har lavet ni mål og tre assists indtil videre, men har ikke scoret i en måneds tid.

Udeholdet har på mirakløs vis kun fået skrabet sølle seks point sammen i 16 opgør på fremmed græs i denne sæson. Det er næstdårligst af samtlige mandskaber i ligaen – kun overgået af bundproppen Parana. I deres seneste fem forsøg er det blot blevet til et enkelt point. Selvom de med en sejr kan avancere til sjettepladsen, så kan vi simpelthen ikke se dem tage tre point i aften.

Umiddelbart tror vi, at Yago Pikachu finder målnæsen frem for en sjældens gang skyld. Han sikrer en smal hjemmesejr på enten 1-0 eller 2-1.

Derfor anbefaler vi at spille på, Vasco da Gama vinder kampen til odds 3,40 hos bwin.

 

Odds på Vasco-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund