Dagens spilforslag – Valencia-sejr i La Liga

Kamp: Valencia CF – Espanyol

Spilforslag: Valencia CF vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 31. december kl. 16:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Hvis man savner noget fodbold i TV nytårsaftensdag, så skal man en tur forbi La Liga. Det er nemlig en af få ligaer, hvor der spilles den 31. december.

Her skal Espanyol en tur forbi Mestalla i Valencia. Der er tale om første kamp efter La Ligas julepause, så det bliver interessant at se, hvordan holdene er kommet gennem denne.

Valencia seneste kamp var en underholdende 4-3-sejr på udebane i derbyet mod Levante. De er da også favoritter til at løbe med de tre point i denne kamp mod Espanyol fra Barcelona. Vi regner med, at Valencia gør rent bord i december og lukker 2021 med en sejr.

 

Derfor vinder Valencia CF kampen

Valencia har ramt en god stime med sejre i deres seneste tre La Liga-kampe inden pausen. Her har man slået Celta Vigo, Elche og senest Levante.

Denne stime betyder, at man nu er á point med Barcelona og blot et point efter de forsvarende mestre Atlético Madrid og en plads i Conference League.

Derfor er det naturligvis vigtigt, at man holder skruen i vandet, når Espanyol kommer på besøg. Oprykkerne har gang i en ganske pæn sæson og har hentet 23 point i de første 18 kampe, hvilket gør, at de er godt fri af nedrykningspladserne.

De fik dog en skidt optakt til julen med et 1-3-nederlag ude mod Celta Vigo. Espanyol har generelt været meget svingende med to sejre og tre nederlag i deres sidste fem kampe.

Vi regner da også med, at de får en hård dag i Valencia. Hjemmeholdet har blandt andre angriberen Goncalo Guedes, som har imponeret med tre mål i sine sidste to kampe. Han bliver uden tvivl vigtig, hvis Valencia skal holde deres gode stime kørende.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Valencia CF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.