Dagens spilforslag – Junker & Co. tager første stik mod Iniestas Kobe

Kamp: Vissel Kobe – Urawa Red Diamonds

Spilforslag: Urawa Red Diamonds vinder kampen

Odds: 3,30

Spilstop: 6. juni kl. 11:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Urawa Red Diamonds og Vissel Kobe mødes i kvartfinalerne af den japanske Liga Cup. Her skal der spilles to opgør, hvor af dette i Kobe er det første. En uge senere går det løs i Saitama.

Urawa Red Diamonds har som bekendt købt ind i Danmark her i 2021. De har hentet Kasper Junker og nu også Alexander Scholz. Vissel Kobe har de tidligere Barcelona-spillere Andres Iniesta, Sergi Samper og Thomas Vermaelen.

Her regner vi med, at det bliver Junker og Urawa, som ender med at trække det længste strå i denne første af to kvartfinaler.

 

Derfor vinder Urawa Red Diamonds kampen

Urawa Red Diamonds fik en noget svingende start på sæsonen. Siden Kasper Junker ankom til Tokyo-området, har resultaterne dog været noget bedre.

Den tidligere AC Horsens-spiller har spillet syv kampe for Urawa i alle turneringer. Her det blevet til intet mindre en seks scoringer. Hvad mere er, så har Urawa ikke tabt de syv kampe, som Kasper Junker har spillet for klubben. I J-League har han scoret et mål per kamp, hvilket er det højeste snit i ligaen.

Som nævnt er den nu tidligere FC Midtjylland-spiller Alexander Scholz også skiftet til Urawa. Han er dog endnu ikke klar til at tørne ud for klubben på grund af karantæne regler forbundet med indrejse i Japan. Dermed må Urawas forsvar klare sig uden lidt endnu.

Deres modstandere Vissel Kobe har også gang i en god sæson. Med Iniesta i spidsen ligger de på en 6. plads i ligaen. Med samme antal point som Urawa.

Holdene mødte faktisk hinanden i ligaen for blot to uger siden. Dengang endte det med en overbevisende sejr til Urawa på 2-0. Her bragte Tatsuya Tanaka Urawa på 1-0, inden Kasper Junker scorede kort før kampens afslutning.

Vi regner med, at denne semifinale slutter med endnu en sejr til Urawa, der som nævnt har været godt kørende siden Kasper Junkers ankomst.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Urawa Red Diamonds slår Vissel Kobe. Hos Onside Betting får man odds 3,30 på dette væddemål.