Dagens spilforslag – Begge hold scorer på Old Trafford

Kamp: Manchester United – West Ham

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,66

Spilstop: 9. februar kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Weekenden bød på skuffelser for både Manchester United og West Ham. Begge hold tabte vigtige point i jagten på topplaceringerne i Premier League. Nu mødes disse to hold så i FA Cuppens 5. runde på Old Trafford.

Det er en turnering, hvori begge mandskaber må formodes at prioritere. Vi regner med, at vi får en tæt på kamp i Manchester, hvor vi får begge hold på måltavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Inden Manchester Uniteds seneste kamp mod Everton var der lagt op til, at de skulle udnytte den selvtillid, som 9-0-sejren over Southampton havde skabt. Kampen viste sig dog at blive en stor nedtur for United, som dybt inde i overtiden måtte se Dominic Calvert-Lewin score til 3-3. Dermed er man nu fem point efter Manchester City, som tilmed har spillet en kamp mindre.

West Ham så efter 3-1-nederlaget til Liverpool ud til at være tilbage på rette spor, da de slog Aston Villa med samme cifre. I weekenden fulgte man dog det flotte resultat op med 0-0 på udebane mod nedrykningstruede Fulham. I en kamp hvor det ikke lykkedes West Ham spille sig frem til de store chancer.

Nu gælder det så FA Cuppens 5. runde. Her har United haft en hård vej med kampe mod Watford og Liverpool. West Ham må siges at have haft det noget lettere med deres møder med Stockport County og Doncaster Rovers.

Manchester United har om ikke andet i deres to seneste kampe vist, der er massevis af mål gemt i holdet – hele 12 er det som bekendt blevet til. Samtidig viste kampen mod Everton dog også, at de er til at tale med defensivt.

West Ham havde inden nulløsningen mod Fulham scoret i deres forrige seks Premier League-kampe. Samtidig havde de også lukket mål ind i de foregående tre.

Det første møde mellem holdene endte 3-1 til Manchester United, og vi regner da også med, at begge hold igen kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Manchester United og West Ham. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette væddemål.