Kamp: Manchester United-Southampton

Spilforslag: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Manchester United -1)

Odds: 1,86

Spilstop: 13. juli kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Manchester United er ubesejrede i deres seneste ti Premier Leauge. De har samtidig vundet deres seneste fire kampe med tre mål. United er med andre ord flyvende. Nu gælder det en kamp mod Southampton, som ikke længere har det store at spille for. Vi regner med, at United henter endnu en sikker sejr mod The Saints.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

United er som nævnt ubesejrede i deres seneste ti kampe. Her det blevet til syv sejre og tre uafgjorte. Alle disse sejre er vundet med to eller tre mål. Senest gik det ud over Aston Villa. Her blev United dog hjulpet i gang af en fejlkendelse, da Bruno Fernandes blev tildelt et straffespark for at træde på Ezri Konsas fod. Herefter havde United dog ingen problemer og burde have scoret mere end de tre mål, som det sluttede med.

Netop Bruno Fernandes har været en nøglespiller for United gennem deres succesrige periode. Portugiseren har endnu til gode at prøve at tabe med United. I sine ti Premier League-kampe for klubben har han syv mål og lavet seks assists.

Southampton er oppe på 44 point og har dermed sikret endnu en sæson i Premier League. Der skal ske drastiske ting, hvis de skal nå en Europa League-plads, så de har ikke det store at spille for. Deres helt store profil er nautrligvis Danny Ings, som nu er oppe på hele 19 mål i Premier League.

Det første opgør mellem holdene endte 1-1, men United er som nævnt flyvende og skovler point ind. Vi regner med, at deres march mod Champions League fortsætter med en endnu en sikker sejr mod Southampton.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen mod Southampton med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.