Dagens spilforslag – United kommer tilbage på sporet mod Palace

Kamp: Crystal Palace-Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Manchester United -1)

Odds: 1,95

Spilstop: 16. juli kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Et skuffende 2-2-resultat mod Southampton kombineret med nyheden om, at Manchester City ikke udelukkes fra Champions League de næste to sæsoner gjorde det til en ret så skidt mandag for Manchester United. Hvis man kan slå formsvage Crystal Palace, ser det dog stadig ganske fornuftigt ud for United. Vi regner da også med, at United kommer op på hesten med en sikker sejr mod et Palace-hold, som intet har at spille for.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Da kampen mod Southampton rundede de 90 minutter så det perfekt ud for Manchester United, da man førte med 2-1. Tidligere i samme runde havde Leicester tabt til Bournemouth. Dermed kunne United med en sejr gå forbi the Foxes. Southampton ville det dog anderledes, da Michael Obafemi med et hovedstød i seks minutters overtid udlignede til 2-2.

Det betyder, at United med tre spillerunder tilbage er på femtepladsen og efter Leicester på målforskel. Leicester har dog et noget sværre slutprogram, så United ved, at en sejr mod Palace kan blive yderst værdifuld.

Den bør United have gode chancer for at sikre. Crystal Palace ligner nemlig et hold, som allerede er gået på sommerferie. De er nemlig sikret overlevelse og har tabt deres seneste fem kampe i streg. Særligt den seneste kamp mod Aston Villa vise, at de ikke kører på 100 procent. Sakho fik et mål annulleret i første halvleg, men derefter havde Palace havde ikke det store at komme med mod et Villa-hold, som ikke havde vundet sine seneste ti ligakampe.

De ligner med andre ord en ideel modstander for et United-hold, der skal bruge tre point. En nøglespillerne for United bliver naturligvis Bruno Fernandes, der endnu ikke har tabt som United-spiller. Vi regner med, at de kører en sikker sejr hjem mod Palace, som bare skal have sæsonen overstået.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen mod Crystal Palace med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette resultat.