Dagens spilforslag – Sikker sejr til United i CL

Kamp: Manchester United  – Istanbul Basaksehir

Spilforslag: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Manchester United -1)

Odds: 1,74

Spilstop: 24. november kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

I sidste runde af Champions League skuffede Manchester United ved at tabe til Istanbul Basaksehir på udebane. Nu venter endnu en kamp i gruppespillet mod tyrkerne. United skal bruge de tre point, hvis de skal risikere at blive overhalet af Istanbul Basaksehir. Vi mener, at der en del som tyder på, at Manchester-klubben vil være i stand til at rejse sig med forholdsvis sikker sejr på Old Trafford.

 

Derfor vinder United kampen med mindst to mål

United fik rejst sig efter nederlaget i Istanbul med en imponerende 3-1-sejr ude mod Everton. Her var Bruno Fernandes den helt store oplevelse hos United. Portugiseren udlignede for United efter 25 minutter via et hovedstød. Syv minutter senere var han igen på pletten med scoring 2-1.

Fernandes-showet fortsatte i anden halvleg, hvor han lagde op til Edinson Cavanis første mål i Manchester United trøjen. Han bliver dermed naturligvis som altid en vigtig brik på United-holdet.

Istanbul gjorde det som nævnt godt mod United, men de havde det svært i deres øvrige kampe, hvor de tabte begge med 2-0 til henholdsvis PSG og RB Leipzig. Her var United langt mere overbevisende med sejre på 2-1 og 5-0. Vi regner derfor med, at de sidste kamp mellem holdene var en off day for United. De viste som nævnt mod Everton, at de ikke har tabt pusten.

Hvis United kommer foran bliver det svært for Istanbul. Englænder fik en forfærdelig start på kampen i Istanbul, hvor Demba Ba scorede på en friløber efter blot 12 minutter og igen fem minutter inden pausen. Vi regner med en bedre start af United denne gang og sejr på mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United slår Istanbul Basaksehir med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.