Kamp: Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen med mindst to mål (Manchester United -1)

Odds: 1,83

Spilstop: 10. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

FCK imponerede, da de hjemme i Parken slog de tyrkiske mestre Istanbul Basaksehir med hele 3-0. Københavnerne sikrede sig dermed avancement til Europa Leagues kvartfinaler efter have slået tyrkerne med 3-1 over to kampe. Her venter dog en skræmmende modstander i form af Manchester United, som er favoritter til at vinde turneringen. FCK får svært ved at skabe endnu et mirakel mod United, der har været flyvende gennem en længere periode og sluttede nummer tre i Premier League.

 

Derfor vinder Manchester United med mindst to mål

FCKs forsvar har på imponerende vis endnu til gode at lukke mere end et mål ind i denens sæsons Europa League. De har dog mødt hold som Malmö, Lugano, Dynamo Kiev, Celtic og senest Istanbul Basaksehir. Det er med andre ord slet ikke hold, som besidder samme klasse som Manchester United. I første kamp i deres ottendedelsfinale smadrede United østrigske LASK med hele 5-0. De har vundet fire af deres kampe i turneringen med tre mål eller mere.

Det er også en væsentlig faktor, at der her er tale om en enkelt kamp og ikke den første af to. Det kan også få betydning for Uniteds taktik. De har da også nogle fremragende spillere, når det kommer til de offensive. Blandt disse er naturligvis Bruno Fernandes, som har været en åbenbaring siden skiftet til United. Han har blot tabt én af sine 21 kampe i United-trøjen. Han er desuden en af topscorerne i Europa League. United har også Mason Greenwood og Anthony Martial, som begge har lavet mange mål i Europa Leauge.

Mens FCK som nævnt har været godt kørende defensivt i Europa, er det svært at se bort fra deres problemer i Superligaen. I mesterskabsspillet lukede man blandt andet tre ind mod FC Midtjylland og fire mod AGF. Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at de får det svært mod Uniteds stærke offensiv.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United vinder kampen mod FC København med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.