Dagens spilforslag – United og Everton scorer begge

Kamp: Manchester United – Everton

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,83

Spilstop: 6. februar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter Southamptons 9-0-nederlag til Leicester i sidste sæson var det nok de færreste, som havde regnet med, at det skulle gentage indenfor den nærmeste fremtid. Det skete dog ikke desto mindre, da the Saints i midtugen tabte 9-0 til Manchester United.

United blev ganske vist hjulpet på vej af en udvisning til Southampton i kampens første minutter. Det er dog stadig imponerende at score ni mål mod ti mand.

Nu skal United så møde Everton, som også havde succes i midtugen, hvor man slog Leeds med 2-1. Dermed er Ancelottis mandskab også stadig godt med i toppen, hvor man med to kampe i hånden stadig kæmper med om en plads i Champions League.

 

Derfor scorer begge hold

Inden opgøret mod Southampton havde United befundet sig i en mindre scoringskrise. Her var det nemlig blot blevet til et mål i deres sidste tre Premier League-kampe.

Det blev der så til gengæld lavet om på mod Southampton. Utroligt nok var det kun Anthony Martial, som scorede to gange. Resten af målene blev scoret af Wan-Bissaka, Rashford, et selvmål af Bednarek, Cavani, McTominay, Fernandes og Daniel James. Det har naturligvis været et selvtillidsboost for alle disse syv United-spillere, som altså kom på tavlen.

Ser man på den øverste halvdel af tabellen, er det faktisk kun West Ham (28), som har lukket flere mål ind end United (27). Det svarer til 1,28 mål per kamp.

Everton fik som United rejst sig i sidste runde, hvor de slog Leeds 3-2. Inden da var det blevet til et point mod Leicester og Newcastle. Noget af de vigtigste i sejren mod Everton var, at Calvert-Lewin fik scoret efter en scoringspause på syv kampe. Vi mener, at han og holdkammeraterne har gode muligheder for også at få bolden i kassen mod United.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Manchester United og Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.