Kamp: Ungarn – England

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 2. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

England sommerens EM-sølv op med kvalifikation til VM. Man har maksimumpoint efter de første tre kampe, men nu venter en svær udekamp mod Ungarn.

Ungarerne overraskede positivt ved EM, hvor de i “dødens gruppe” kun tabte én kamp. Vi regner da også med, at de som minimum kan håndtere England godt nok til, at vi får under 2,5 mål i denne kamp.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

England har som nævnt vundet deres første tre kampe i VM-kvalifikationen. Her slog man San Marino, Albanien og Polen med henholdsvis 5-0, 2-0 og 2-1.

Gareth Southgates tropper fortsatte de gode takter ved EM, hvor man holdte buret rent i de første fem kampe. Det lykkedes dog senere Danmark og Italien at score en gang hver mod englænderne.

En ting, som er værd at bemærke, er, at England gennem turneringen ofte havde svært ved at spille sig frem til chancer. I gruppespillet lykkedes det dem blot at score to mål til trods for, at de fik syv point. De væltede sig heller ikke i chancer mod Tyskland, Danmark eller Italien.

Ser man på statistik for gruppespillet, så kom England frem til 7,3 forsøg pr kamp. Kun to hold spillede sig frem til færre – et af disse var Ungarn med 6,3.

Ungarn var som nævnt havnet i en uhyre svær gruppe med Frankrig, Portugal og Tyskland. Man holdt længe stand i første kamp mod portugiserne, men til sidst lykkedes Portugal at score tre gange. Herefter fulgte dog uafgjorte kampe mod Frankrig og Tyskland.

Det engelske forsvar viste sig som nævnt at være et af verdens absolut bedste. Derfor regner vi også med, at Ungarn får svært ved at spille sig frem til det store. På den anden side er der heller ikke meget som tyder på, at England kommer til at vade i chancer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Ungarn – England. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.