Dagens spilforslag – Mindst tre mål i kampen mellem UAE og Thailand

Kamp: UAE – Thailand

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,82

Spilstop: 7. juni kl. 18:55

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den asiatiske VM-kvalifikation er allerede fuld gang. Den er nået anden runde, som er et gruppespil, hvor store nationer som Japan, Sydkorea og Australien er indtrådt. Herefter følger endnu et gruppespil, hvor VM-pladserne skal fordeles.

En af de grupper, hvor der er tæt kamp er Gruppe G. Her er det ganske tæt mellem Vietnam, UAE, Thailand og Malaysia. UAE og Thailand står begge en situation, hvor de skal bruge en sejr i deres indbyrdes kamp, så det skal nok blive underholdende.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

På grund af pandemien blev der ikke spillet asiatiske VM-kvalifikationskampe i 2020. Derfor er blev femte spillerunde af anden del af kvalifikationen først spillet her i starten af juni.

Her bankede UAE Malaysia med 4-0. I løbet af foråret spillede man også venskabskampe mod Jordan og Indien – disse sluttede henholdsvis 5-1 og 6-0.

Thailand har i 2021 spillet to kampe. I slutningen af maj mødte man Tajikistan i en venskabskamp, som sluttede 2-2. Det samme resultat fulgte i midtugens kval-kamp mod Indonesien.

Det var vel at mærke det eneste point, som Indonesien har fået i deres første seks kamp i Gruppe G. Dermed kunne det tyde på, at de får det hårdt mod UAE, som i 2019 bankede indoneserne med 5-0.

Som det fremgår af de ovenstående resultater, så har begge hold været del af et par yderst målrige kampe i 2021. Vi regner med, at den tens også fortsætter, når UAE og Thailand krydser klinger.

Begge hold har hårdt brug for en sejr i jagt på deltagelse i næste kvalifikationsrunde. Derfor siger vi, at der scoret mindst tre mål i denne kvalifikationskamp til VM 2022.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i UAE – Thailand. Hos Onside Betting får man odds 1,82 på dette resultat.