Dagens Spilforslag: Tyskland sender Brasilien ud

260x154_bet365Fodbold VM 2014 semifinale: Brasilien – Tyskland: Tyskland odds 2.80 Bet365.

I aften spilles den første semifinale under VM 2014 i Brasilien, og det er en kamp, der ligeså godt kunne have været en finale. Hjemmenation Brasilien tager i mod en af de absolutte guldfavoritter fra Tyskland i en kamp, der bliver meget intens og spændende fra start til slut. Skader og karantæner til vigtige spillere er dog med til, at Tyskland bør være favorit i denne kamp, og det er også der, at vi finder vores spilforslag til aftenens kamp:

Brasilien: Hvis Brasilien ikke var kommet til semifinalerne, så var det meste af verden blevet skuffet. Hjemmebanefavoritterne har hele tiden været kandiater til guldet, og de var længe favoritter til at vinde mesterskabet på hjemmebane. Det er dog ikke et imponerende “Samba-landshold” som vi har været vidende til under denne slutrunde, hvor Brasilien faktisk har spillet en meget tam omgang fodbold. De er dog alligevel i semifinalen, og det skyldes hovedsageligt Neymar. Det brasilianske stjerneskud brækkede dog et stykke af rygsøjlen i kvartfinalen mod Colombia, og han er derfor dømt ude mod Tyskland. Ikke nok med det, så er anfører og forsvarskrumtap, Thiago Silva ude med karantæne. Det er to store spillere, som Brasilien må undvære mod Tyskland, og det får altså konsekvenser i aften.

Tyskland: Tyskland har ligsom Brasilien også været en af favoritterne til at tage guldet, og det er ikke usandsynligt, at vinderen af denne kamp også bliver vinderen af VM 2014 i Brasilien. Tyskland åbnede VM med en fantom sejr på 4-0 over Portugal, og de fleste troede derefter, at Tyskland ville knuse al modstand. Den tyske maskine gik dog i stå allerede runden efter, hvor det blot blev til 2-2 mod Ghana, og det var tæt på exit, da de spillede 0-0 mod Algeriet og først vandt efter forlænget spilletid. Tyskland har dog så meget kvalitet på holdet, og de har været meget stabile, men utroligt uskarpe. De har ellers produceret nok chancer, og hvis Tyskland kan sparke bare 30 % af deres chancer i mål, så vinder de denne kamp overlegent.

Konklusion: Tyskland kan stille med et helt mandskab uden nævneværdige skader, mens Brasilien har både Neymar og Thiago Silva ude. Ydermere er der tale om, at både Willian og Marcelo døjer med småskader, så det er et hårdt ramt brasiliansk mandskab, der skal i kamp mod Tyskland i aften. Tyskland vinder, og det kan sagtens blive med mere end et mål, men vi vælger at gå med den sikre variant og spiller Tyskland til odds 2.80 hos Bet365