Dagens spilforslag – Endnu en målfattig kamp i Gruppe 3

Kamp: Tyskland – Italien

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,93

Spilstop: 14. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter tre runder kan alt stadig ske i Nations Leagues Gruppe A3. Her er der således blot tre point fra Italien på førstepladsen til England på sidstepladsen.

Gruppen har været præget af en del relativt målfattige kampe. Der er faktisk ikke ét af holdene, som har scoret mere end et mål i snit per kamp i de første tre runder.

Vi regner med, at denne tendens fortsætter, når Italien gæster Tyskland. Tyskerne har spillet alle deres kampe 1-1, og vi siger, at det endnu en gang ender med under tre scoringer.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Italien har fået rejst sig lidt under Nations League. De gik som bekendt ind til turneringen med et misset VM og et nederlag i Finalissima-kampen i bagagen. Det var vel at mærke en kamp, hvor man blev spillet ud af banen mod Argentina.

De fik dog et godt resultat i første Nations League-kamp mod Tyskland, som sluttede 1-1. Herefter fulgte mere succes på eget græs i form af en 2-1-sejr over Ungarn.

Senest blev det til 0-0 på Wembley mod England. Dermed er Italien som nævnt oppe på fem point og en samlet målscore på 3-2. Det vidner om, at der er kommet bedre styr på defensiven trods tabet af Giorgio Chiellini.

Nu gælder det så anden kamp mod tyskerne. De har som nævnt om ikke andet været konsekvente og spillet 1-1 i alle tre kampe.

Et point i denne kamp ville ikke være nogen katastrofe for Italien eller Tyskland, da det som nævnt stadig er ret tæt i gruppen. Vi regner derfor med, at det bliver en ret defensiv affære, hvor vi igen får under tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Tyskland og Italien. Hos Marathonbet får man odds 1,93 på dette.