Kamp: Tyskland – Frankrig

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,95

Spilstop: 27. juni kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det blevet tid til at finde den sidste finalist ved kvindernes EM i fodbold. Det sker, når turneringens anden semifinale spilles i Milton Keynes på Stadium mk mellem Tyskland og Frankrig.

Tyskland har været ganske overbevisende indtil nu, og har faktisk ikke lukket ét eneste mål ind. Frankrig lukkede derimod mål ind i alle deres tre gruppekampe. De har dog et par våben, som kan gøre ondt på tyskerne.

Vi regner med, at det bliver en ganske jævnbyrdig kamp mellem disse to store nationer. Vi mener desuden, at der bør være gode chancer for, at vi får begge hold på tavlen i løbet af aftenen.

 

Derfor scorer begge hold

Tyskland har som nævnt gjort det flot ved EM indtil nu. Deres gruppekampe mod Danmark, Finland og Spanien endte med en samlet målscore på 9-0 og ni point. Det var vel at mærke en yderst svær gruppe.

Derefter ventede naboerne Østrig i kvartfinalerne. Her endte det med den ventede tyske sejr. Bayern Münchens Lina Magull bragte tyskerne på 1-0 efter 25 minutter. Alexandra Popp slukkede de østrigske håb kort før tid med sin scoring til 4-0.

Det var Popps fjerde mål ved EM. Det gør Wolfsburg-spilleren til nummer to på topscorerlisten med fire mål og et enkelt op til Englands Beth Mead.

Nu møder Tyskland så Frankrig, som også vandt deres gruppe. Her smed man dog point mod Island, da den kamp sluttede 1-1 efter en sen islandsk scoring på straffespark.

I kvartfinalen mod de regerende europamestre fra Holland måtte man ud i forlænge spilletid, før Ève Périsset med sin scoring på straffespark sikrede avancement.

Frankrig er et stærkt hold, som bestemt kan presse tyskerne. Her tænker vi især på holdets anfører – Wendie Renard, som med sine 187 centimeter er en evig trussel i luftrummet. Så de bør have gode muligheder for at komme på tavlen trods tabet af målmaskinen Marie-Antoinette Katoto.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Tyskland og Frankrig. Hos Marathonbet får man odds 1,95 på dette.