Kamp: Tyskland – England

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 7. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et af de helt store opgør inden for landsholdsfodbold, når England gæster Tyskland. Tyskland er på jagt efter revanche for nederlaget ved EM, mens England skuffede i deres seneste kamp mod Ungarn.

De sidste par kampe mellem holdene har ikke ligefrem været målfester. Vi regner da heller ikke med, at det bliver tilfældet i denne Nations League-kamp.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

England skuffede som nævnt stort i deres første kamp i dette års Nations League. Tidligere på året leverede man ellers et par gode resultater i form af sejre over Elfenbenskysten og Schweiz på henholdsvis 3-0 og 2-1.

Det fungerede dog på ingen måde for England i Budapest. Her fik England det aldrig fik tilspillet sig de store chancer til trods for, at de havde bolden mest.

Det var derimod de ungarske værter, som fik scoret kampens eneste mål. Det faldt ved et straffespark sat ind af Leipzigs Dominik Szoboszlai.

Det må ventes, at Southgate vælger at ændre på startopstillingen. Her tænker vi, at folk som Raheem Sterling, Kalvin Phillips og Phil Foden, hvis han bliver klar, kunne komme ind.

Tyskerne fik et mere positivt resultat i form af et point ude mod de regerende europamestre – Italien. Her sluttede det 1-1 med Joshua Kimmich, som målscorer for Tyskland.

Hvis Hansi Flick vælger at skifte ud, så er der mest lagt op til, at det er profiler som Ilkay Gündogan og Kai Havertz, som skal på banen.

Tyskland har generelt ikke været sprudlende i deres tre landskampe i år. Foruden 1-1-kampen mod Italien har man slået Israel med 2-0 og spillet 1-1 med Holland.

Dertil kommer, at de seneste kampe mellem Tyskland og England ikke ligefrem har været målrige. De sidste tre er endt 1-0, 0-0 og 0-2. Senest de mødtes var som nævnt med EM, hvor England vandt med i en ottendedelsfinale.

Vi regner heller ikke med, at det bliver nogen målfest mellem de to hold på Allianz Arena.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Tyskland og England. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.