Dagens spilforslag – Cornelius og Co. vinder topbrag

Kamp: Trabzonspor – Istanbul Basaksehir

Spilforslag: Trabzonspor vinder kampen

Odds: 2,07

Spilstop: 25. december kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter en storkamp i Tyrkiet, når ligaens nummer et, Trabzonspor, tager imod Istanbul Basaksehir. Istanbul Basaksehir havde en svær sæson sidste år, men har i den grad oppet sig i år, så Andreas Cornelius og Trabzonspor kan vente kamp til stregen.

Vi regner da også med, at det bliver en ganske tæt affære i Trabzon. Dog mener vi, at der er mest, som taler for, at hjemmeholdet ender med at trække det længste strå i denne duel.

 

Derfor vinder Trabzonspor kampen

Trabzonspor har haft en fantastisk sæson indtil nu. Vi skulle hele vejen frem til 16. spillerunde, inden de må indkassere sæsonens første nederlag. Dette kom, da man på udebane måtte se sig slået med 1-2 af Antalyaspor.

Den skuffelse blev dog fulgt op af en flot 2-0-sejr hjemme mod Hatayspor, som på daværende tidspunkt lå på en tredjeplads. Her var danske Andreas Cornelius den helt store helt for Trabzonspor, da han lagde op til det første mål og selv scorede det andet.

Cornelius scorede desuden også Trabzonspors mål i nederlaget i Antalya. Han har generelt fået gang i målscoringen i løbet af de sidste par runder og bliver en vigtig mand, hvis klubbens første mesterskab siden 1984 skal i hus.

Nu gælder det en nøglekamp mod Istanbul Basaksehir. De fik en skidt start på sæsonen med seks nederlag i de første otte kampe. Siden da har man dog ikke tabt.

De har dog smidt point i de sidste fire runder, hvor man har spillet uafgjort to gange mod Altay SK og senest Galatasaray. Der er ingen tvivl om, at dette bliver en svær kamp mod Trabzonspor, som vi da også mener har gode muligheder for at løbe med de tre point, hvis Cornelius igen er i målhumør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Valencia CF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,75 på dette.